Ένα εύκολο βραδύ αποδείχθηκε για τους INDIANA PAGERS που επιβλήθηκαν των OLD DOGS με 39-74.

Το σκορ άνοιξε ο Παναγούλιας ενώ ο Δερβεντζής απάντησε με 4 πόντους. Νέο καλάθι από τον Κούρβα για τους OLD DOGS για το 4-4. Με τους Χαραλαμπόπουλο και Καρασούλο οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα. Ο Μιχαηλίδης Ι. μείωσε αλλά και πάλι ο Χαραλαμπόπουλος με σουτ και ο Αδαμόπουλος από κοντά έκαναν το 6-14.

Με τρίποντο του Καμπάνη η διαφορά έπεσε στους 5. Ο Κανελλόπουλος όμως με 4 πόντους του απάντησε. Οι Μιχαηλίδης Ν. και Καμπάνης μείωσαν εκ νέου αλλά οι INDIANA με σερί απο τους Αδαμόπουλο, Καρασούλο ξέφυγαν με 7. Μάλιστα οι Καρασούλος και Αδαμόπουλος με τρίποντα έκαναν το 13-29. Ο Μιχαηλίδης μείωσε αλλά νέο τρίποντο του Καρασούλου έφερε το ματς στο +17.

Το 3ο δεκάλεπτο άνηκε στους INDIANA PAGERS που έκαναν φανταστικό παιχνίδι. Ο Δερβεντζής σκόραρε 4 πόντους για να μειώσει ο Καμπάνης. Ο Σκαφίδας σκόραρε σε τρίποντο για το 22-39. Από εκείνο το σημείο ήταν επιθετικός μονόλογος των φιλοξενούμενων. Ο Δερβεντζής με 7 πόντους και οι Καρασούλος Π. Αδαμόπουλος και Χαραλαμπόπουλος έκαναν το 22-52. Μάλιστα η διαφορά έφτασε στους 21 πόντους με καλάθια του Χαραλαμπόπουλου.

Ο Κανελλόπουλος από κοντά και ο Καρασούλος με τρίποντο έκαναν το 25-61. Και πάλι ο Δερβεντζής με καλάθια στον αιφνιδιασμό σκόραρε. Ένα μικρό σερί των γηπεδούχω έριξε κάπως τη διαφορά με τους Κούρβα και Μιχαηλίδη. Όμως και πάλι οι Κανελλόπουλος και Ματσούκας σκόραραν από κοντά. Ο Παναγούλιας με 4 πόντους μείωσε ενώ ο Γκέος με τρίποντο έκανε το 39-74. Στο τέλος όμως ο Χαραλαμπόπουλος απάντησε με τον ίδιο τρόπο.

MVP της αναμέτρησης ο Καρασούλος Γιώργος με 15 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Για τους OLD DOGS ο Μιχαηλίδης Ν. είχε 8 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι INDIANA PAGERS επέβαλλαν τον ρυθμό τους, έτρεξαν στον αιφνιδιασμό, σκόραραν τρίποντα και μάζεψαν 14 επιθετικά ριμπάουντ δίνοντας ευκαιρίες για νέες επιθέσεις.