Οι People Cafe νίκησαν 66-63 τους Athenian Warriors, για τη 13η αγωνιστική στο North Group 2 της Division 2. 

Οι «μελανόλευκοι» πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους στα τρία τελευταία ματς κι ανέβηκαν στο 7-6, ενώ οι «πολεμιστές» συνεχίζουν την καθοδική τους πορεία. Συγκεκριμένα, αυτή ήταν η πέμπτη διαδοχική ήττα τους, με αποτέλεσμα να πέσουν στο 3-10. 

Οι Athenian Warriors μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν 17-9 (8’), ενώ έβγαλαν αντίδραση όταν είδαν τους αντιπάλους τους να ανατρέπουν την κατάσταση και να προηγούνται με 22-19 (14’). Ο Νανούσης πέτυχε δύο τρίποντα κι οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με σερί 10-0, κάτι που τους έφερε στο +13 (42-29).

Οι People Cafe έριξαν τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο, αλλά οι Athenian Warriors έδειχναν να ελέγχουν το ματς και με τρίποντο του Λούβαρη προηγήθηκαν 56-48 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου. Από εκεί και πέρα, όμως, η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην, με τους τυπικά γηπεδούχους να «εγκλωβίζουν» με την άμυνα τους αντιπάλους τους, βρίσκοντας με αυτό τον τρόπο ρυθμό και στην επίθεση. 

Οι People Cafe κράτησαν τους Athenian Warriors δίχως πόντο για περίπου 7 λεπτά, διάστημα, στο οποίο «έτρεξαν» σερί 17-0! Πρωτοστάτες στο ξέσπασμα νίκης ήταν ο Μαρούλης με τον Μυλωνά, οι οποίοι πέτυχαν τους 14 από τους 17 πόντους.  Οι «μελανόλευκοι» βρέθηκαν από το -8 (48-56) στο +9 (65-56 στο 38’), με τους «πολεμιστές» να μειώνουν αλλά να μην απειλούν ουσιαστικά στο τέλος.

Player of the Game: Ο Αλέξανδρος Μαρούλης, ο οποίος ξεκίνησε την αντεπίθεση νίκης, σημειώνοντας τα πρώτα τρία καλάθια και συνολικά 8 πόντους στο 17-0 που έφερε τη νίκη. Πέρα από αυτό είχε γενικότερα εξαιρετική εικόνα, συμβάλλοντας σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, μέτρησε 17 πόντους με 8/13 σουτ, 10 ριμπάουντ, 2 τάπες, μια ασίστ κι ένα κλέψιμο σε 33 λεπτά.

Παίκτης «κλειδί» ο Άγγελος Μυλωνάς. Το γεγονός ότι έλειψε στα πρώτα λεπτά έπαιξε στο ρόλο του στο μέτριο ξεκίνημα των People Cafe. Ανέβασε και πάλι την ομάδα του ταχύτητα και μολονότι δεν βρέθηκε στο πιο εύστοχο βράδυ του, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 24 πόντους. Επίσης, είχε 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ κι ένα κλέψιμο.  

Που κρίθηκε: Στο «μέταλλο» που έβγαλαν οι People Cafe στην τελευταία περίοδο, όπου ανέβασαν την πίεση τους στην άμυνα. Με αυτό τον τρόπο έφτασαν στο 17-0 που έκρινε και τον νικητή.