Για τη 13η αγωνιστική της South Division 2 οι Shakers υποδέχτηκαν τους Vikings στο νέο κλειστό του Κορυδαλλού το βράδυ της Κυριακής και κυριαρχώντας καθόλο το σαραντάλεπτο δεν δυσκολεύτηκαν να κάνουν την δέκατη τους νίκη παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου.

Από τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τον έλεγχο της κατάστασης. Με την τριπλέτα Κάτσα (7), Παππά και Τσιακτάνη (από 6) έφτασαν σε διψήφια διαφορά καθώς δέχτηκαν μόλις έξι πόντους (Λιάκος 3) από τους αντιπάλους τους, προηγούμενοι με 19-6 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Δεν άλλαξε το παραμικρό στη συνέχεια. Οι Shakers με υποδειγματική άμυνα έκλεψαν μπάλες και έφυγαν στον αιφνιδιασμό διευρύνοντας την απόσταση χάρη στους Χαρατσή (6), Δημουλή (5) και Τσιακτάνη (4). Για τους Vikings πάλευε μόνο ο Λιάκος με έξι πόντους, με το ημίχρονο να κλείνει στο 36-14.

Παρόμοιο μοτίβο είχαμε και στην επανάληψη.  Με τον Γαλανό να βάζει τις τρίποντες πινελιές του με έξι πόντους και τους Γρίβα, Τσιακτάνη να έχουν από τρεις η διαφορά παρέμεινε πάνω από το +20 για τους Shakers. Oι παίκτες του Κουλούρη σκόραραν με τη σειρά τους με τους Κολιούση (6) και Μπεχράκη (4), για το 52-28 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία λεπτά ήταν η σειρά του Γρίβα (10π) να πρωταγωνιστήσει, ενώ ο Δημουλής πρόσθεσε πέντε πόντους. Οι Σκανδιναβοί βρήκαν κι αυτοί χώρο δράσης καθώς το παιχνίδι είχε εντελώς ελεύθερο μπάσκετ. Ζαχαράτος, Λιάκος και Μπεχράκης είχαν από 4 πόντους συμβάλλοντας στο τελικό 72-44.

MVP αναδείχθηκε ο Σπύρος Κάτσας με 7 πόντους, 13 ριμπάουντ, 8 ασιστ, 4 κλεψίματα και ένα λάθος. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Σταύρος Μπεχράκης με 9 πόντους, 13 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί με double double ήταν ο Δημήτρης Γρίβας που μέτρησε 13 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Εξαρχής από την ποιότητα, τα μεγέθη και την ταχύτητα των νικητών.