Φοβερή και τρομερή The Margi κατάπιε τους Τσακορουκουνες!!

Με τέσσερις παίχτες να έχουν double double δεν έχασε κανείς θα τολμήσουμε να πούμε. Ε χτες δεν γινότανε να χάσει αύτη η The Margi. Βρήκαν και σε ένα κακό βράδυ τους Τσακορουκουνες, επικρατώντας με το εμφατικό 83-51, σκαρφαλώνοντας στην δεύτερη θέση του ομίλου.

Το παιχνίδι ήταν μόλις για 10 λεπτά ανταγωνιστικό με τον Αρτινό και τον Βύνιο να κρατάνε την διαφορά στο -6 και τ0 10-16 του δεκαλέπτου. Από την άλλη ο Τουρκαντώνης είχε αρχίσει να ζεστένη την μηχανή της ομάδας μαζί με τον Τσιμπάκη. Κυριολεκτικά γιατί η θερμοκρασία του γηπέδου ήταν με χαμηλά βαρομετρικά!!!

Με την σπίθα να έχει μπει η Margi πάτησαν το γκάζι στο δεύτερο δεκάλεπτο και με τον Ξανθάκη να εκτελεί από μακριά τον Κουτσούμπα να μπαίνει και να βάζει 5 πόντους σε 2 επιθέσεις συν τους Τουρκαντώνη και Τσιμπάκη που ήταν ήδη ζεστοί φτάσαμε στο 18-36 double score στο ημίχρονο.

Η συνέχεια του αγώνα ήταν λίγο διαφορετική από το πρώτο μισό, με τους Τσακορουκουνες να βγάζουν αντίδραση και με τον Κοντό να βάζει πόντους μέσα στην ρακέτα, τον Αρτινό να βάζει 2 τρίποντα και τους Λάμπρου, Παπουτσή από άλλο ένα μείωσαν μέχρι και τους 9, για να κλείσει η περίοδος με επιμέρους 23-18 και το σκορ να είναι 41-54.

Στο σημείο εκείνο όμως θα λέγαμε πως η μηχανή των Τσακορουκουνες έμεινε από δυνάμεις. Η The Margi μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν το ματς και με Τουρκαντώνη και Κριμπούρα να κάνουν πάρτι στο ανοιχτό γήπεδο, των Ξανθάκη να βάζει άλλα 2 τρίποντα,  το παιχνίδι έφτασε στο +30 κλείνοντας στο +32 μεγαλύτερη διαφορά και το 51-83.

Mvp της αναμέτρησης ήταν ο διπλός Τουρκαντώνης που λίγο ακόμα να είχαμε θα είχε κάνει quadruple double  καθώς τελείωσε με 25 πόντους 13(9-4) ριμπάουντ και 6 ασιστ 7 κλεψίματα με 38 eff σε ένα φανταστικό παιχνίδι για τον ίδιο και την ομάδα του. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Βύνιος με 10 πόντους 5(2-3) ριμπάουντ και μια τάπα.

Παίκτης-κλειδί  ο Ξανθάκης που εκτέλεσε από τα 6,75 τους αντιπάλους του έχοντας 5/7 αλλά μάζεψε και 11 σκουπίδια μαζί με 3 κλεψίματα.

Το ματς κρίθηκε στην ανωτερότητα των μονάδων της The Margi μαζί με τα 10 παραπάνω κλεψίματα που τους έδωσαν εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό άνοιξαν την διαφορά και έφτασαν στην εύκολη επικράτηση.