Τo 2X2 επί των Αιθέρων έκαναν το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ οι Tune Squad καθώς με συνταγή όμοια με εκείνη του πρώτου γύρου επιβλήθηκαν χάρη στην άμυνα στην τελική ευθεία, για τη 13η αγωνιστική του πρώτου γκρουπ της North Division 2.

Οι ομάδες συμβάδισαν στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι μοίρασαν το σκοράρισμα στους Παπαδάτο (3), Τσαντζαλή, Ριζογιάννη και Γεωργόπουλο (από 2) με τους Μαργέλο (5) και Μ. Τρύφο (4) να απαντούν για τους αντιπάλους τους για το 10-9 στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Οι Αιθέρες έτρεξαν ένα επιμέρους 2-10 στη συνέχεια κυρίως με τα τρίποντα από τους Ε. Τρύφο (8) και Μαργέλο (6) φτάνοντας ως το +8, με τον Τσαντζαλή (4) να μειώνει σε 19-24 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Οι "Τόνοι" αντέδρασαν μετά την ανάπαυλα. Με σερί 10-0 αρχικά που έγινε επιμέρους 16-2 με τις βόμβες τριών πόντων των Αντωνίου (6), Τσαντζαλή (4) και Παπαδάτου (3) αλλά και την παρουσία του Ριζογιάννη (4) στο ζωγραφιστό προσπέρασαν, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν ! Με το δικό τους 9-1 και τον Μαργέλο (4) μείωσαν στην ελάχιστη δυνατή διαφορά (36-35) στο τριαντάλεπτο.

Μάλιστα με καλάθι του Παντελάκη πέρασαν και μπροστά με το ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, αλλά υπέστησαν μπλακ άουτ ! Οι Tune Squad με γρανιτένια άμυνα που δεν άφησε ούτε ..κουνούπι, δεν δέχτηκαν ούτε ένα πόντο και με τους Θωμά, Τσαντζαλή (από 4) και Παπαπάνο (3) έφτασαν στο ροζ φύλλο με το τελικό 47-37 !

Μvp ήταν o Θανάσης Τσαντζαλής με double figures και 14 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη. Πιο παραγωγικός για τους  ηττημένους ήταν ο Αντώνης Μαργέλος που είχε 12 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Θοδωρής Θωμάς με 6 πόντους, 7 ριμπάουντ και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στο ξέσπασμα των νικητών στο τελευταίο δεκάλεπτο.