Οι High Post επικράτησαν 75-51 των Αιθέρων, για τη 14η αγωνιστική του North Group 1 στην Division 2. 

Οι νικητές πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στα τελευταία τρία ματς κι ανέβηκαν στο 6-8, κάνοντας βήμα προς τα playoffs. Από την άλλη, οι Αιθέρες γνώρισαν την όγδοη σερί ήττα τους κι έχουν πλέον ρεκόρ 3-11.

Η αναμέτρηση δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς οι τυπικά γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με τέσσερις παίκτες, συνεπώς δεν τέθηκε ποτέ στην πραγματικότητα θέμα για τον νικητή του αγώνα. Η προσπάθεια των Αιθέρων, πάντως, ήταν συγκινητική, καθώς για τρία δεκάλεπτα ήταν ανταγωνιστικοί και στο τέλος κέρδισαν το «χειροκρότημα» και την αναγνώριση των αντιπάλων τους. 

Όσον αφορά στους High Post το μόνο που θα κρατήσουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η νίκη, καθώς δεν βρέθηκαν καθόλου σε καλή ημέρα. Δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό και συνέπεια κι είναι χαρακτηριστικό ότι οι αντίπαλοι τους βρέθηκαν μπροστά με 17-9 (11’).

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν για πρώτη φορά με διψήφια διαφορά στο 27’ (42-32) και μοναδικό διάστημα που κατάφεραν να δείξουν τη δεδομένη διαφορά (αριθμητική και δυναμικότητας) στο παρκέ ήταν στην τέταρτη περίοδο όταν οι Αιθέρες «έσκασαν» από την κούραση. Με σερί 20-0 το 51-43 έγινε 71-43, για ξεπεράσουν τελικά και το φράγμα του +20.

Player of the Game: Ο Γιάννης Κακομανώλης ήταν ενδεχομένως ο μοναδικός παίκτης των High Post που είχε συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Μέτρησε 25 πόντους (11/14 δίποντα) σε 23 λεπτά, έχοντας κι 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και μια ασίστ.  

Παίκτης «κλειδί» ο Γιάννης Παπαναστασίου, ο οποίος σε σημεία του αγώνα που οι High Post δεν είχαν ρυθμό προσέφερε στην επίθεση. Τελείωσε το ματς με 14 πόντους (6/7 δίποντα), 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Που κρίθηκε: Δεν χρειάζεται να «πει» κάποιος πολλά, μόνο το γεγονός ότι οι Αιθέρες παρατάχθηκαν με τέσσερις παίκτες. Από την άλλη, οι High Post παρατάχθηκαν με (σχεδόν) πλήρη σύνθεση (βλ. 10 παίκτες).