Για τη 14η στάση του δεύτερου γκρουπ της North Division 2 οι All Star Survivors υποδέχτηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ τους Tesseract, με τους δεύτερους να κυριαρχούν μετά τα πρώτα δέκα λεπτά και να πετυχαίνουν μια ευρεία νίκη - ρεβάνς για την εξίσου ευρεία ήττα του πρώτου γύρου.

Αρχικά οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παρκέ και με τους Διαθεσόπουλο (8) και τα τρίποντα των Γεωργακόπουλου (6) και Κάκκα (3) προηγήθηκαν με 2-11.Οι αντίπαλοι τους ωστόσο ισορρόπησαν με τον Γκίζη (5) και τις τρίποντες βόμβες από τους Κυριακίδη και Μαντά, με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει με 13-17.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι Tesseract πάτησαν το γκάζι. Έφτασαν γρήγορα σε διψήφια διαφορά με το κουαρτέτο Γεωργακόπουλου (7), Βουδούρη, Ψωμά (από 5) και Αγιοβλασίτη (4) να ζωγραφίζει στο παρκέ. Για τους All Star o Βεϊσάκης είχε δύο τρίποντα και ο Μαντάς είχε 5 πόντους, δίχως όμως να αλλάξουν τη ροή του παιχνιδιού, με το ημίχρονο να κλείνει στο 27-40.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι απλοποίησαν την κατάσταση. Με σερί 8-0 στο ξεκίνημα του, με τους Γεωργακόπουλο (8), Αγιοβλασίτη, Κάκκα και Διαθεσόπουλο (από 4π έκαστος) απογείωσαν τη διαφορά πάνω από τους είκοσι πόντους. Για τους Survivors ο μόνος που απαντούσε σταθερά , από τα 6.75 ήταν ο Βεϊσάκης (8π), με το σκορ στο τέλος του να είναι στο 40-62.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και με την διαφορά σε αυτά τα επίπεδα, οι ομάδες έριξαν στροφές. Ο Παρασκευόπουλος με έξι πόντους ήταν ο πιο δραστήριος σε αυτό το διάστημα, με το τελικό ωστόσο 49-73 να είναι απόλυτα δίκαιο για τους Tesseract !

MVP: Ο αλάνθαστος Μάρκος Γεωργακόπουλος με 19 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 μπλοκ.Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιώργος Βεϊσάκης με double double και 16 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο , 2 μπλοκ και 1 λάθος.

Παίκτης Κλειδί:  Ο Γιώργος Βουδούρης με 10 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Στην ταχύτητα των νικητών.