Για τη 14η αγωνιστική του πρώτου γκρούπ της North Division 2 οι Anubis φιλοξένησαν τους Blue Sharks Neurolife με τους δεύτερους να παίρνουν τόσο τη ρεβάνς όσο και τη διαφορά από την ήττα του πρώτου γύρου.

Οι ομάδες συμβάδισαν στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι σκόραραν από τα 6.75 με τους Λυμπερόπουλο και Μιχαλόπουλο (από 5π έκαστος). Οι αντίπαλοι τους ωστόσο με σερί 8-0 και τον ασταμάτητο Μπίσκο να πετυχαίνει 15 πόντους πήραν την πρωτοπορία με 15-23 στην εκπνοή του πρώτου δεκαλέπτου.

Έφτασαν ως το +13 με τους Σακελλαρόπουλο και Μπίσκο να σημειώνουν από έξι πόντους ο καθένας , ωστόσο οι Anubis ανέκαμψαν και με το δικό τους 9-0 με πρωταγωνιστές τους Στάμου (7) & Λιώνη (5) μείωσαν σε 29-35 στο ημίχρονο.

Οι ομάδες παρέμειναν κοντά στο σκορ και στην επανάληψη. Οι "Καρχαρίες" είχαν μικρές διαφορές με τους Μπίσκο (6) και Τομαρά (4) να σκοράρουν ενώ ο Λυμπερόπουλος έδειξε δείγματα του ταλέντου του και με δέκα πόντους διαμόρφωσε το 43-48 στο τριαντάλεπτο.

Με την αναμέτρηση να είναι αμφίρροπη στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου οι Blue Sharks έκαναν το αποφασιστικό βήμα . Με επιμέρους 8-2 με τον Σακελλαρόπουλο να παίρνει τη μπαγκέτα με εννέα πόντους και τους Μπίσκο (5) & Πέππα (5) αρωγούς απέκτησαν διψήφια απόσταση και παρά την προσπάθεια των Μιχαλόπουλου (7) και Λυμπερόπουλου (4) επικράτησαν με το τελικό 55-69.

Μvp αναδείχθηκε με σχεδόν triple double ο Ανδρέας Τομαράς. Είχε 11 πόντους, 15 ριμπάουντ, 9 ασίστ , 4 κλεψίματα και 3 λάθη. Για τους ηττημένους πιο παραγωγικός ήταν ο Στάθης Λυμπερόπουλος που μέτρησε 27 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί αναμφίβολα καινορωτος σκόρερ με double figures ήταν ο Παύλος Μπίσκος, με 32 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Που κρίθηκε: οι νικητές είχαν πιο καλές επιλογές στην τελική ευθεία, πήραν διψήφια διαφορά και την κράτησαν υπερσκελίζοντας αυτή του πρώτου γύρου.