Μία σημαντική νίκη πήραν οι Thundercluch στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία, επικρατώντας των Avengers με 58-45.

Αρκετά παραγωγικό ήταν το πρώτο δεκάλεπτο για τις δύο ομάδες, οι οποίες σκόραραν με συνέπεια. Οι Thundercluch ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν με 18-11, με τους Κοκοβέ και Δανατσόπουλο να σημειώνουν από 5 πόντους. Για τους γηπεδούχους, 5 έβαλε ο Αντωνίου. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πάτησαν το γκάζι. Οι Thundercluch με ένα επιμέρους 21-9 πήραν διαφορά 19 πόντων, 39-20 με το τέλος του ημιχρόνου. Κοκοβές από την μία με 5 πόντους και Χατζής από την άλλη με 4, ηγούνταν των επιθετικών προσπαθειών των ομάδων τους σε εκείνο το διάστημα. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε. Αυτό αποτυπώνεται και στο πολύ χαμηλό 11-10 που ήταν και το σκορ της περιόδου υπέρ των Avengers, οι οποίοι μείωσαν στους 18, 49-31.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και με την διαφορά σε τόσο υψηλά επίπεδα, το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Αμφότερες οι ομάδες, χαλάρωσαν, κι έπαιξαν ελεύθερο μπάσκετ. Το τελικό 58-45 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης, αφού οι Thundercluch ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. 


MVP: O Μάνος Δανατσόπουλος τα έκανε όλα στο παρκέ. Είχε 12 πόντους (2/3 βολές, 5/13 δίποντα, 0/1 τρίποντα), μάζεψε 16 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ κι έκλεψε 2 φορές την μπάλα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σωτήρης Αντωνίου με 15 πόντους, 16 ριμπάουντ, 3 ασίστ αλλά και 5 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Γιάννης Ψαράκης είχε 8 πόντους, 9 ριμπάουντ και 1 ασίστ. 

Που κρίθηκε: Στο εντυπωσιακό δεύτερο δεκάλεπτο των νικητών που προηγήθηκαν με 21-9.