Το βράδυ της Πέμπτης στο πρώτο γήπεδο των All Stars Arena του ΟΑΚΑ οι Myrema State Warriors αντιμετώπισαν τους Basketball Freaks με σκοπό να πάρουν την έβδομη νίκη στο πρωτάθλημα.

Στην πρώτη περίοδο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με ένα μικρό σερί 6-0 με τους Καλογερογιάννη να πετυχαίνει 4 πόντους και τον Ντίνα (2). Οι Myrema όμως ανέκαμψαν με δικό τους σερί 0-14 με τους Κυριάκου (7) με τρομερό buzzer beater από το κέντρο και Τσάτσο (6) με το αποτέλεσμα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να διαμορφώνεται σε 7-17.

Το δεύτερο δεκάλεπτο είχε τον ίδιο χαρακτήρα. Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Μενάγιας (4) και Κούδας (3), ενώ για τους γηπεδούχους ο Ευαγγέλου με 6 πόντους κράτησε κοντά την ομάδα του. Το σκορ για το πρώτο εικοσάλεπτο 20-30.

Μετά την ανάπαυλα οι Basketball Freaks μείωσαν την διαφορά με τους Καλογερογιάννη να πετυχαίνει 7 πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο και ο Ευαγγέλου να σκοράρει (6) και να είναι ανίκητος στο low post, αλλά το πείσμα των Myrema και οι 6 πόντοι του Κούδα κράτησαν ασφαλή διαφορά και διαμόρφωσαν το σκορ σε 39-46.

Η τέταρτη περίοδος ήταν περίοδος κατοχών και καθαρού μυαλού. Για τους φιλοξενούμενους ο Κούδας ήταν ασταμάτητος προσθέτοντας ακόμη 6 πόντους στο παλμαρέ του. Για τους Basketball Freaks ξεχώρισε ο Ευαγγέλου με ακόμη 4 πόντους αλλά δεν ήταν αρκετοί για την ομάδα του, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 48-54.

MVP: Αναδείχθηκε ο Γιάννος Κούδας ο οποίος σημείωσε 17 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα με κανένα λάθος και 27 στο σύστημα αξιολόγησης.

Key-Player:Ήταν ο «διπλός» Κωνσταντίνος Κυριάκου ο οποίος σημείωσε 13 πόντους με 19 ριμπάουντ και 23 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το παιχνίδι κρίθηκε στις πρώτες τρεις περιόδους όπου οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα μέχρι και 15 πόντων αλλά και στις καλές τους άμυνες στα τελευταία λεπτά.