Σε μια αναμέτρηση όπου χαρακτηρίστηκε από τη μέτρια ευστοχία και τις άμυνες οι Freaks πήραν το "διπλό" φιλοξενούμενοι στο "Θ. Πούτος" από τους Baskethoopers το βράδυ της Κυριακής στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της South Division 2.

Το πρώτο δεκάλεπτο οφείλουν να το ξεχάσουν και οι δύο ομάδες. Με σκορ...πόλο, μπήκε μόλις ένα καλάθι, από τον Νάκο για τους φιλοξενούμενους, με την έμφαση στα μετόπισθεν να είναι κάτι παραπάνω από φανερή.

Στη συνέχεια είχαμε την ίδια ισορροπία δίχως να αλλάξει σημαντικά ο ρυθμός. Οι γηπεδούχοι βρήκαν σκορ με τους Διαμαντή (5) και Αδελφουλάκο (4), ενώ οι αντίπαλοι τους απάντησαν με τους Αγγελακόπουλο (4) και το τρίποντο του Φελεμέγκα για το ισόπαλο μεν πενιχρό δε 11-11 στο ημίχρονο.

Παρόμοια εικόνα είχαν τα συγκροτήματα και μετά την ανάπαυλα. Οι Hoopers έφυγαν μπροστά με +7 με τους Διαμαντή (4) και τα τρίποντα των Χαλκιά και Κατασούνου, όμως οι Freaks απάντησαν με τους Λιβανό (4), Φραγκανδρέα (3), Νάκο, Αγγελακόπουλο και Φελεμέγκα προσπερνώντας με 23-24 στο τριαντάλεπτο.

Αυτή τους η προσπέραση ενισχύθηκε από το ξέσπασμα που είχαν στο τέταρτο δεκάλεπτο. Με επιμέρους 2-12 και με τους Φραγκανδρέα (6) και Κουρέντζη (3) να σκοράρουν έξω από την περίμετρο έφτασαν στο +11. Η αντίδραση του Ανδρίτσου (4) δεν ήταν αρκετή για τους Baskethoopers, με τα "Φρικιά" να κατακτούν το ροζ φύλλο με το τελικό 32-38.

Mvp αναδείχθηκε ο Τάσος Νάκος. Είχε 6 πόντους, 13 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Νίκος Ανδρίτσος με 6 πόντους, 23 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 2 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Γιώργος Φραγκανδρέας με 9 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : στο ξέσπασμα των νικητών στο τέταρτο δεκάλεπτο.