Νίκη και φύγαμε για Μπυρ(ΕΣ)ακλής!!!

Ματς δήλωση από τον νέο Μπυρακλή με τις προσθήκες, ήταν αυτό που είδαμε την Τρίτη στην Καισαριανή ανάμεσα στους Unbroken (8-4) και τους Μπυρακλήδες (3-10)!! Αν κάποιος κοίταζε τον πίνακα της βαθμολογίας και μετά το σκορ θα έλεγε ότι είναι τυπογραφικό λάθος. Αμ δε εμείς στο παρκέ το είδαμε με τα μάτια μας, ο Μπυρακλής έκανε μεταγραφές γύρισαν και κάποιοι που απουσίαζαν και ο Σαραφάκης βγήκε αληθινός σε κάτι δηλώσεις που είχε κάνει. Αν γυρίσουν όλοι θα είμαστε άλλη ομάδα είχε πει… Δεν μας λες και τα νούμερα του τζοκερ, να πω εγώ!!

Από το πρώτο δεκάλεπτο οι παίχτες του Μπυρακλή έδειξαν τις διαθέσεις τους και σε άμυνα δέχτηκαν μόλις 9 πόντους, αλλά και σε επίθεση με τον Παπαδάκο(7) και τον Γιώργο Λαδά(7) να βάζουν τις βάσεις για την επικράτηση από νωρίς με 19-9. Με τους πάντες να περιμένουν την αντίδραση από Unbroken που δεν ήρθε ποτέ. Τα περίμεναν όλα από τους δύο ψηλούς Νικολόπουλο και Μακρή, καθώς είχαν απουσίες βασικών γκαρντ. Με συνέπεια η διαφορά να μεγαλώσει και άλλο φτάνοντας στο 34-20 του ημιχρόνου. Με τον Παπαδάκο να είναι ασταμάτητος και τον Σαραφάκη να βάζει και το κερασάκι με ένα τρίποντο για το +14.

Τα δεδομένα του αγώνα ήταν πλέον μη αναστρέψιμα για τους φιλοξενούμενους. Τα νεύρα που είχαν δεν τους άφηναν να δούνε καθαρά το παιχνίδι και σε συνδυασμό με το φοβερό ματς του Μπυρακλή η ήττα των Unbroken είχε δρομολογηθεί. Το μόνο που περιμέναμε ήταν να δούμε το τελικό αποτέλεσμα. Σε ένα ματς που ήταν από το πρώτο ημίχρονο σκληρό και με πολλά φάουλ (23) στο πρώτο μέρος, για να φτάσουμε τα 48!!!! φάουλ σε όλο το ματς. Με διαφορά 20 πόντων στην 3η περίοδο καταλαβαίνετε πως το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν τελείως διαδικαστικό, περιμένοντας την κόρνα της γραμματείας που μας βρήκε στο 63-42.

Mvp της αναμέτρησης ήταν ο Παπαδάκος που σκόραρε 25π. πάσαρε 5ασιστ μάζεψε και 4(3-1)ριμπάουντ με 23eff. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Νικολόπουλος  με 16 πόντους 8(6-2) ριμπάουντ, 2 ασιστ.

Παίκτης-κλειδί  ο Γιώργος Λαδάς που έκανε double double με 13 πόντους 11(9-2) ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 κλεψίματα συμπλήρωσε τον Παπαδάκο.

Το ματς κρίθηκε στις προσθήκες του Μπυρακλή που έκαναν την διαφορά μαζί με τις απουσίες στα γκαρντ για τους Unbroken. Έτσι φυσιολογικά ήταν καλύτεροι σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες.