Για την 14η αγωνιστική της South Division 2, οι Cool Dynamic αντιμετώπισαν τους αξιόμαχους COLDnSTEAK Warriors το βράδυ της Πέμπτης στον Κορυδαλλό. Ήταν καλύτεροι για 30 λεπτά, αλλά στο τέλος χρειάστηκαν το ποστάρισμα του Σεφεριάδη στα 3.7" για να πάρουν τη νίκη στο νήμα !

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παρκέ. Με το δίδυμο Πατρικαρέα (7) και Μπουλούμπαση (6) να "κτυπά" από τα 6.75 έφτασαν ως το +9, αλλλά οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν με τον Βάτσο (8) να απαντά με το ίδιο τρίποντο νόμισμα, μειώνοντας σε 22-16 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Η άμυνα των Cool συνέχισε να είναι αποτελεσματική επιτρέποντας τους να έχουν διαφορές κοντά στους δέκα πόντους. Τη μπαγκέτα ανέλαβε ο Σεφεριάδης με 9 πόντους, ενώ από την αλλη πλευρά ο Μαργαρίτης με έξι κράτησε την απόσταση σε μονοψήφια τιμή (34-26) στο ημίχρονο.

Μετά τη διακοπή ο ρυθμός έπεσε. Ράπτης με 4 και το τρίποντο του Λάζου κράτησαν την πρωτοπορία για τους Cool, με τον Μαργαρίτη (7) να αποτελεί την κύρια απειλή των COLDnSTEAK για το καλάθι τους, με το σκορ στο τριαντάλεπτο να είναι στο 44-35.

Κατά την τελευταία περίοδο ανατράπηκαν όλα. Οι φιλοξενούμενοι με επιμέρους 14-4 και πρωταγωνιστές τους Μαργαρίτη (8) και Γκολφινόπουλο (7) μετέφεραν το βάρος του παιχνιδιού κοντά στο ζωγραφιστό ροκανίζοντας τη διαφορά . Από το -11 διένυσαν την απόσταση και με βόμβα τριών πόντων του Μαργαρίτη με ταμπλό ισοφάρισαν στα 40" προ του τέλους. Με 1/2 βολές του ίδιου μάλιστα προσπέρασαν για πρώτη φορά , για να έρθει ο Σεφεριάδης ως από μηχανής θεός για τους Cool Dynamic, με ένα κλασικό του ποστάρισμα στα 3.7" να γράψει το τελικό 58-57, καθώς τόσο ο Μαργαρίτης, όσο και ο Δέρδας αστόχησαν στις τελευταίες προσπάθειες των "Πολεμιστών" !

MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Ιάκωβος Ράπτης. Είχε 12 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και ένα λαθάκι. Από τους ηττημένους ξεχώρισε με double double o Γιάννης Μαργαρίτης που μέτρησε 25 πόντους, 15 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη.

Παίκτης-κλειδί αναμφίβολα ήταν ο Χαρίλαος Σεφεριάδης με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τις ομάδες να αξίζουν εξίσου το νέκταρ της νίκης.