Για τη 14η στροφή της East Division 2 οι Hoopfellas υποδέχτηκαν την Tune Squad BC το βράδυ της Κυριακής στην Καισαριανή τους με τη δεύτερη να παίρνει όπως και στον πρώτο γύρο τη νίκη, χάρη στο σόου του Πιτσούνη !

Οι γηπεδούχοι μετά το αρχικό 7-7 με σερί 8-0 και τους Α. Κατσούλη (6) και Κελέτση (4) προηγήθηκαν και παρά τα τρίποντα των Πιτσούνη (7) και Σαγωνα (3) κράτησαν το προβάδισμα με 15-12 στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Οι φιλοξενούμενοι προσπέρασαν με σερί 6-0 (Πιτσούνης 6, Λιόντος 5) προσωρινά όμως, καθώς ο Μπέλμπας απάντησε με 7 πόντους και με τρίποντο του Δαμόπουλου , με το δικό τους 6-0 οι Fellas βρέθηκαν στο +9 (32-23) στο ημίχρονο.

Η διαφορά παρέμεινε κοντά στους δέκα πόντους και μετά την ανάπαυλα, με τους Μπέλμπα και Β. Αργυριάδη να έχουν από πέντε πόντους. Ωστόσο ένα σερί 9-0 με τον σούπερμαν Πιτσούνη να σημειώνει 18 πόντους με τρία τρίποντα ισορρόπησε την κατάσταση για την Tune Squad με το σκορ να είναι ισόπαλο στο 45-45 στο πέρας του τρίτου δεκαλέπτου.

Οι "Τόνοι" με τον Πιτσούνη να συνεχίζει απτόητος τη ραψωδία με ακόμα 13 πόντους, ξέφυγαν αρχικά με ένα 7-0. Οι Hoopfellas δεν είχαν τις απαιτούμενες δυνάμεις (Α. Κατσούλης 5, Κελέτσης 3) και παρότι πλησίασαν σε 55-60 έμειναν από καύσιμα, με την Tune Squad να πανηγυρίζει το ροζ φύλλο με το τελικό 55-66 !

MVP: Ο bomber Γιώργος Πιτσούνης με 44 πόντους (7/18τρ), 1 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 7 κλεψίματα και 3 λάθη. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Νίκος Φραδέλος που είχε 8 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 μπλοκ και 1 λάθος.

Από τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Αντώνης Μπέλμπας με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 7 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν τον Πιτσούνη σε άγρια κατάσταση και πήραν τη νίκη στα τελευταία δέκα λεπτά.