Τεράστια νίκη των INDIANA PAGERS απέναντι στους πρωτοπόρους THE BEEFS με 57-53.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με τους Κωνσταντίνου και Παπανικολάου. Με σερί όμως των γηπεδούχων ήρθε η ανατροπή. Με βολές των Καρασούλου και Δερβεντζή αρχικά και 2 συνεχόμενα καλάθια ξανά του Καρασούλου. Ο Κωνσταντίνου έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του αλλά ο Καρασούλος έκανε το 9-8. Με 2 τρίποντα του Ορέστη και σουτ του Κάρμα έγινε το 9-16 αλλά τα αδέρφια Καρασούλου μείωσαν στους 3.

Τα πρώτα λεπτά είχαν αρκετά φάουλ και το ματς ήταν ισόπαλο μετά τις βολές. Ο Βλαχογιάννης όμως με 6 σερί πόντους του έβαλε μπροστά τους PAGERS. Ο Κάρμας μείωσε αλλά ο Αδαμόπουλος με τρίποντο έκανε το 30-24. Με 1/2 βολές του Κωνσταντίνου το ημίχρονο έληξε με τη διαφορά στους 5. 

Ο Κωνσταντίνου κατάφερε να μειώσει κι άλλο τη διαφορά αλλά οι Κανελλόπουλος και Δερβεντζής έκαναν το +9. Ο Κωνσταντίνου κατάφερε να σκοράρει εκ νέου αλλά και πάλι οι PAGERS όχι μόνο απάντησαν αλλά πήραν διψήφια διαφορά. Ο Παπακωνσταντίνου από τη γωνία σκόραρε τρίποντο αλλά με σερί των Καρασούλου, Δερβεντζή και Κακαρούνα έγινε το +13.

Οι THE BEEFS δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με τους Κωνσταντίνου, Ορέστη και τρίποντο του Λυκογιάννη κατάφεραν να μειώσουν στους 5. Ο Καρασούλος έκανε το 54-47 αλλά με βολές του Ορέστη και 2 συνεχόμενα καλάθια του Κωνσταντίνου το ματς πήγε στον πόντο λίγο πριν το τέλος σε ένα ματς θρίλερ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν στην άμυνα τους και με καλάθι του Κανελλόπουλου και 1/2 βολές του Αδαμόπουλου πήραν μια πολύ μεγάλη νίκη.

MVP της αναμέτρησης ο Καρασούλος Γ. με 16 πόντους.

για τους BEEFS ο Κωνσταντίνου είχε 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι INDIANA PAGERS έκαναν φοβερή δουλειά στην άμυνα και κατάφεραν να κρατήσουν στην πίεση των BEEFS ενώ στο πιο κρίσιμο σημείο κατάφεραν να σκοράρουν στο τέλος ενώ η βολή του Αδαμόπουλου κλείδωσε τη νίκη τους.