Οι Bandicoots επικράτησαν 71-53 των Ionians, για τη 14η αγωνιστική στο North Group 1 της Division 2. 

Με τον θρίαμβο τους στο ντέρμπι κορυφής, οι τυπικά φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στο 11-3 κι έμειναν μόνοι πρώτοι, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους αντιπάλους τους με ρεκόρ 10-4. Οι Bandicoots, μολονότι παίζουν πλέον δίχως τον τραυματία Λάμπο, συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους, καθώς έφτασαν τις 10 συνεχόμενες νίκες!      

Οι νικητές είχαν τον πρώτο λόγο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς κατάφεραν μέσω της άμυνας τους να τρέξουν, κάτι που αποτελεί και το δυνατό σημείο τους. Κάπως έτσι πήραν σχετικά εύκολα τη νίκη, καλύπτοντας και τη διαφορά της ήττας (-2, 54-56) στο ματς του πρώτου γύρου. 

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, οι Bandicoots προηγήθηκαν 36-26 (21’), ενώ λίγο αργότερα έστειλαν τη διαφορά στο +16 (49-33 στο 16’). Η απουσία δύο εκ των κορυφαίων σκόρερ τους  (βλ. Θεοδώρου, Παππάς) επηρέασε τους Ionians, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό στην επίθεση. 

Οι τυπικά γηπεδούχοι προσπάθησαν να μείνουν στο ματς, στηριζόμενοι στην ευχέρεια τους στο επιθετικό ριμπάουντ (βλ. 18), αλλά δεν μπόρεσαν να περιορίσουν τους αντιπάλους τους στην άλλη άκρη του παρκέ. Ο Παλατζίδης εκμεταλλεύτηκε κάθε ρωγμή που υπήρχε στην αντίπαλη άμυνα, ενώ ο Αντωνίου ήταν αυτός που έριξε την τελειωτική «μαχαιριά» με το… τετράποντο που πέτυχε για το 69-51 (37’).    

Player of the Game: Ο «Air» Βασίλης Παλατζίδης ήταν ασταμάτητος κι εκμεταλλεύτηκε κάθε ρωγμή της αντίπαλης άμυνας! Σε ορισμένα σημεία έμοιαζε να μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο, ενώ βοήθησε και στην οργάνωση του παιχνιδιού (ελέω της απουσίας του Λάμπου). Τελείωσε το ματς με 23 πόντους (10/15 δίποντα), 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα. 

Παίκτης «κλειδί» ο Χάρης Αντωνίου έπαιξε «σκυλίσια» άμυνα πάνω στον πρώτο σκόρερ των Ionians, Αλέξανδρο Μαρούλη και δεν του επέτρεψε να βρει ρυθμό. Επίσης, πέτυχε καθοριστικούς πόντους με αποκορύφωμα το… τετράποντο, για το 69-51. Συνολικά, είχε 15 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και μια ασίστ. 

Που κρίθηκε: Στο μπασκετικό «ξύλο» που έπαιξαν οι Bandicoots, οι οποίοι έβγαλαν εκτός ρυθμού τους αντιπάλους τους και παράλληλα μπόρεσαν να… πατήσουν γκάζι στην επίθεση. Μέσα από την άμυνα κατάφεραν να τρέξουν, κάτι που αποτελεί και το δυνατό σημείο τους.