Για την 14η αγωνιστική της East Division 2 οι LA Slippers φιλοξένησαν το απόγευμα της Κυριακής στο Γ.Μελισσηνός τους Cobra Kai με τους δεύτερους να επιστρέφουν στα ροζ φύλλα πιάνοντας καλή απόδοση!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παρκέ με άγριες διαθέσεις. Μετέτρεψαν με σερί 10-0 το αρχικό 6-7 σε 6-17 με τον Ορφανίδη (15π) να έχει βάλει τη μπέρτα του Σούπερμαν και τον Δαμανάκη (6) να σιγοντάρει . Παρά την προσπάθεια του Πατσαβου (6) η διαφορά παρέμεινε σε διψήφια τιμή (9-24) στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Οι Cobra Kai είχαν τον έλεγχο της κατάστασης στο δεύτερο δεκάλεπτο.  Ο Δαμανάκης (7) απειλούσε διαρκώς όπως και ο Ρηγόπουλος (6) από τα 6.75 και παρά την εξαιρετική απόδοση του Μεσεδάκη (11π) η απόσταση μεγάλωσε στο φινάλε του ημιχρόνου (24-41).

Οι Slippers αντέδρασαν στην επανάληψη. Με σερί 8-0 και τους Μεσεδάκη (9) και Πατσαβο (5) στην πρώτη γραμμή μείωσαν προσωρινά ως τους επτά, αλλα τόσο ο Δαμανάκης (5), όσο και οι Ορφανίδης (4) & Βρυώνης (3) δεν τους επέτρεψαν μεγαλύτερη προσέγγιση, για το 41-53 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι Cobra έλεγξαν απόλυτα το τέμπο. Σκόραραν κυρίως με μακρινά σουτ (Ρηγόπουλος 5, Καρώνης και Ορφανίδης 3) με την απόσταση να παραμένει ασφαλείας, καθώς από την αντίπερα όχθη οι ενέργειες των Γεωργιάδη (5) & Μηλιώνη (3) δεν αρκούσαν, με την παρέα του Τριχιά να κατακτά τη νίκη με το τελικό 56-68.

Mvp αναδείχθηκε ο Γιάννης Δαμανάκης με double double και 18 πόντους , 16 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη. Κοντά του σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ήταν ο Γιώργος Ορφανίδης έχοντας 22 πόντους, 2 ριμπαούντ, καθώς και 5 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Ιάσωνας Μεσεδάκης με double figures και 22 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 4 κλεψίματα και 5 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο ξεκίνημα των νικητών αλλά και τη συνολική τους απόδοση που δεν άφησε περιθώρια για αμφισβητήσεις.