Οι Last Dancers «λύγισαν» 56-55 τους POP69, σε αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική στο North Group 1 της Division 2. 

Οι τυπικά γηπεδούχοι πέτυχαν τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους κι ανέβηκαν στο 50% (6-6), κάτι που τους έφερε και στην πρώτη οκτάδα που οδηγεί στα playoffs. Από την άλλη, οι αντίπαλοι τους που έπαιξαν χωρίς δύο βασικούς παίκτες (βλ. Παπαδημητρίου, Τζάνος), γνώρισαν την τρίτη σερί ήττα τους, έπεσαν στο 9-5 κι «απειλούνται» πλέον από τους τέταρτους, Anubis. 

Η νεανική ομάδα των Last Dancers μπήκε με διάθεση στο παρκέ και μετά τα πρώτα λεπτά (9-10 στο 5’) πήρε τον έλεγχο. Με αποτελεσματικότητα από την περιφέρεια βρέθηκαν στο +11 (29-18 στο 12’), αλλά οι POP69 «απάντησαν» με σερί 11-0 κι έφεραν το ματς στην ισοπαλία.

Ο αγώνας είχε συναρπαστική εξέλιξη, με τους τυπικά γηπεδούχους να διατηρούν ένα μικρό προβάδισμα, αλλά τους «ροζ» να ακολουθούν από κοντά. Μάλιστα, με τον Μουσαϊλίδη να εξελίσσεται σε παίκτη «κλειδί» ανέτρεψαν την κατάσταση. Ο δυναμικός γκαρντ σημείωσε 8 πόντους κι οι POP69 «έτρεξαν» σερί 12-0, μετατρέποντας το 46-39 (28’) σε 46-51 (35’). Σε εκείνο το σημείο, όμως, έπαιξαν ρόλο οι απουσίες, καθώς δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ που είχαν αποκτήσει. 

Ο Στέφος είχε 0/3 βολές με το σκορ στο 50-53, 1’21’’ πριν το φινάλε κι οι Last Dancers με 1/2 βολές κι ένα μεγάλο τρίποντο του Κωσταρά μείωσαν στον πόντο (54-55, 33’’ πριν το τέλος). Ο Εγγλέζος δεν μπόρεσε να σκοράρει για την ομάδα του, με τον Στέργιο Λυντέρη να εξελίσσεται σε άνθρωπο της τελευταίας στιγμής για τους Last Dancers. Με 2/2 βολές έκανε το 56-55 με 5.8’’ να απομένουν και στην τελευταία επίθεση έπαιξε εξαιρετική άμυνα πάνω στον Μητρόπουλο, βάζοντας τα χέρια του πάνω στην μπάλα με αποτέλεσμα να μην του επιτρέψει να σουτάρει!   

Player of the Game: Ο Κώστας Σουσανίδης ήταν και πάλι το «θηρίο» μέσα στο «ζωγραφιστό» για τους Last Dancers. Έδωσε τρομερές μάχες με τον Ψαράκη κι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Τελείωσε το ματς με νταμπλ νταμπλ, έχοντας 11 πόντους (5/9 δίποντα), 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 τάπες κι ένα κλέψιμο.

Παίκτης «κλειδί» ο Στέργιος Λυντέρης. Όπως είπε μετά το ματς «κάτι έπρεπε να κάνω κι εγώ» κι αυτό που έκανε ήταν να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Έβαλε τις κρίσιμες βολές κι έπαιξε την καθοριστική άμυνα στο τέλος. Συνολικά, είχε 7 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Που κρίθηκε: Στο γεγονός ότι οι Last Dancers κατάφεραν να αντιδράσουν όταν βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο και στο φινάλε είχαν το «καθαρό» μυαλό να ανατρέψουν την κατάσταση. Από την άλλη, οι POP69 έκαναν μεγάλη προσπάθεια, αλλά στις τελευταίες επιθέσεις η κούραση κι οι απουσίες έπαιξαν τον ρόλο τους.