Tα… βατράχια, παίζοντας ανά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ, επικράτησαν αρκετά δύσκολα κόντρα στα μαχητικά Maximia με 58-43. 

Αρκετά ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι – χέρι στο σκορ. Οι Mad Frogs ήταν στα σημεία καλύτεροι και προηγήθηκαν με 14-10, με τον Φράγκο να έχει 9 πόντους. Για τα MAXIMIA, 5 σημείωσε ο Νερομυλιώτης. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα… βατράχια πίεσαν ασφυκτικά. Η πεντάδα με τους Φράγκο, Αδαμόπουλο και Γιαννόπουλους ήταν αποτελεσματική στην άμυνα. Πίεζε ασφυκτικά και έτρεχε στο ανοικτό γήπεδο. Η ομάδα του Καραμήτσου, έκλεισε το ημίχρονο στο συν 9, 33-24. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Η ομάδα του Καραμήτσου είχε τον έλεγχο, αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να πάρει μία ασφαλή διαφορά. Η περίοδος έκλεισε στο 41-36 για τους τυπικά φιλοξενούμενους. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Mad Frogs πάτησαν το γκάζι. Φράγκος, Γιαννόπουλος και Καραντζούνης ήταν αρκετά επιθετικοί και αποτελεσματικοί και τα βατράχια πήραν διψήφια διαφορά, κατακτώντας τη νίκη με 58-43. Τα MAXIMIA, μπορούν να κρατήσουν το εξαιρετικό πρόσωπο που είχαν για περισσότερα από 35 λεπτά. 

MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Τάσος Καραντζούνης με 17 πόντους (1/2 βολές, 2/3 δίποντα, 4/9 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 τάπα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μανώλης Νερομυλιώτης με 11 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 τάπες. 

Παίκτης Κλειδί: O Παναγιώτης Φράγκος είχε 16 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα. 

Που κρίθηκε: Στην πίεση σε όλο το γήπεδο που δοκίμαζαν και είχε αποτέλεσμα για τους Mad Frogs.