Για την 14η αγωνιστική του πρώτου γκρουπ της North Division 2 η Tune Squad υποδέχτηκε το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ τους Climaland BC και όπως ακριβώς στον πρώτο γύρο επικράτησε με σχεδόν ίδιο σκορ, άνετα κυρίως μετά τα πρώτα δέκα λεπτά.

Στην εκκινήση οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μαζί. Οι φιλοξενούμενοι είδαν τον Τζίκα να πετυχαίνει έξι πόντους και τον Μπεκράκη ένα τρίποντο ενώ οι αντίπαλοι τους με τους Χαρίση (6) και Γεωργόπουλο (5) να σκοράρουν από μακριά προηγήθηκαν με 13-11 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη συνέχεια οι "Τόνοι" ήταν σαρωτικοί ! Με επιμέρους 13-2 με τους Τσαντζαλή (8) και Παπαδάτο (6) στο τιμόνι και με ατσαλένια άμυνα (δέχτηκαν μόλις έξι πόντους) και πήραν διψήφια διαφορά (29-17) στο ημίχρονο.

Ανάλογη εξέλιξη είχαμε και μετά την ανάπαυλα. Ο Παπαδάτος σκόραρε επτά πόντους διατηρώντας διψήφια την απόσταση, ενώ ο Στεργιώτης με πέντε ήταν ο πιο δραστήριος για τους Climaland. Σκορ τρίτης περιόδου 38-24.

Στην τειλή ευθεία η ενέργεια που έφεραν ο Τσαντζαλής (7π) και ο Χαρίσης (4) έφερε τη διαφορά πάνω από τους είκοσι. Τσιολάκης με τέσσερις και Ψαρρας με τρεις συνέβαλαν από την πλευρά τους στο καθόλα δίκαιο τελικό 53-35 που ήταν καρμπόν με το σκορ του πρώτου γύρου (53-36) !

MVP αναδείχθηκε ο Θανάσης Τσαντζαλής έχοντας 17 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 3 κλεψίματα. Καλύτερος των ηττημένος ήταν ο Γιάννης Τσιολάκης με 6 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 4 κλεψίματα και 5 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Δημήτρης Χαρίσης που μέτρησε 10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν ένα ξέσπασμα στο δεύτερο δεκάλεπτο και έκτοτε δεν απειλήθηκαν.