Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 2ου Division (West), οι Αναλώσιμοι αναμετρήθηκαν με τα Μαχίμια. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του, με τις 2 ομάδες να τα δίνουν όλα. 48-40 ήταν το τελικό σκορ με τους Expendables να παίρνουν την νίκη!


Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες ήταν εξαιρετικές στο κομμάτι της άμυνας και της ενέργειας, αλλά επιθετικά είχαν προβλήματα. Αυτό αποτυπώθηκε και στο σκορ με το δεκάλεπτο να λήγει 9-9! Για τους γηπεδούχους ξεχώρισε με 1 τρίποντο ο Νικολόπουλος. 3 καλάθια έβαλε ο Π. Νερομυλιώτης για τους φιλοξενούμενους !


Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και η 2η περίοδος. Ο ρυθμός αν και γρήγορος δεν έφερε καρπούς επιθετικά, καθώς το επιμέρους σκορ ήταν 9-7! Οι Αναλώσιμοι δημιουργήσαν μια διαφορά 2 πόντων υπέρ τους σε 1 ζόρικο 1ο ημίχρονο. Για τους ηνίοχους ξεχώρισε με 4 πόντους ο Ορφανάκος. Με 3 ακολούθησε ο Ανδρόνικος. Για τα Μαχίμια 4 πόντους έβαλε ο senior Νερομυλιώτης.


Αέρα 6 πόντων πήραν οι Expendables στο 3ο δεκάλεπτο. Με ομαδικό μπάσκετ και υπεροχή στον τομέα των ριμπάουντ, οι γηπεδούχοι έβαλαν γερές βάσεις για την νίκη. 15-11 ήταν το επιμέρους σκορ με τα Μαχιμία να ακολουθούν από σχετικά κοντινή απόσταση. 8 σερί πόντους έβαλε για τους προπορευόμενους ο Αντωνιάδης. Σε 1 τρίποντο ευστόχησε ο Πολύδωρος. Για τους φιλοξενούμενους 5 πόντους είχε ο Junior και 3 ο Senior Νερομυλιώτης.


Ντέρμπι ήταν το ματς και στην 4η περίοδο. Οι Expendables είχαν τον 1ο λόγο, έχοντας τα ηνία του αγώνα (+6). Τα Μαχίμια προσπάθησαν, έφτασαν κοντά, αλλά δεν τα κατάφεραν και εν τέλει ηττήθηκαν από τους τρομερούς Αναλώσιμους. 48-40 έληξε ο αγώνας , με το σκορ του δεκαλέπτου να είναι 15-13. Για τους νικητές 11 πόντους έβαλε ο ασταμάτητος Ανδρόνικος. 9 είχε ο Μάνος Νερομυλιώτης για τους ηττημένους!


Mvp του αγώνα ήταν ο Σ. Ανδρόνικος με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ (5-0), 2 ασίστ και 2 λάθη σε 24 λεπτά! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Π. Νερομυλιώτης με 7 πόντους, 8 ριμπάουντ (7-1), 3 ασίστ, 6 κλεψίματα και 3 λάθη σε 38 λεπτά αγώνα!

Key player:Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Π. Κοταράκος με 8 πόντους, 8 ριμπάουντ (4-4), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 27 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος από τον τρομερό Ανδρόνικο!