Για την 15η στροφή του πρώτου γκρουπ της North Division 2 οι Bandicoots υποδέχτηκαν το Σαββατόβραδο στην Καισαριανή τους Anubisμε τους δεύτερους να κατακτούν μια σημαντική νίκη που τους εδραιώνει στην τετράδα του ομίλου και τους φέρνει μόλις μια νίκη μακριά από την κορυφή.

Αρχικά οι ομάδες συμβάδισαν. Οι γηπεδούχοι με τους Τσουκαλά και Παλατζίδη (από 7π) να πρωταγωνιστούν με σερί 7-0 βρέθηκαν μπροστά και παρά τους 8 πόντους του Λιώνη και τους 5 του Λιακόπουλου προηγήθηκαν με 18-16 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη δεύτερη περίοδο ο ρυθμός όπως ήταν λογικός έπεσε. Οι φιλοξενούμενοι προσπέρασαν χάρη σε ένα 8-0 με τους Λιώνη και Λιακόπουλο να σημειώνουν από τέσσερις πόντους. Η άμυνα τους κράτησε τους αντιπάλους τους στους 8 πόντους (Τσουκαλάς 3) κι έτσι μπήκαν μπροστά στο ημίχρονο με 26-30.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι Anubis έγιναν πιο πιεστικοί και επιθετικοί. Με σερί 13-0 στο ξεκίνημα  του σκοράροντας απο μακριά (Λιώνης 5, Λιακόπουλος 4 , Θ. Κασβίκης, Μιχαλόπουλος και Λυμπερόπουλος από 3) ξέφυγαν ως το +17. Για τους Bandicοots οι Τσουκαλάς (4) και Παπαδόπουλος (3) δεν ήταν αρκετοί, με το σκορ να είναι στο 34-48 στο τριαντάλεπτο.

Οι Bandicoots δεν κατέθεσαν τα όπλα και με σερί 7-0 μείωσαν με τον Τσουκαλά (6) και το τρίποντο του Λασκαράτου ως το 45-50. Ωστόσο οι Anubis απάντησαν με το δικό τους 9-0 με τον Λιώνη να κτυπά από τα 6.75 με οκτώ πόντους εξασφαλίζοντας  δίκαια τη νίκη με το τελικό 45-59 !

MVP: Κορυφαίος του αγώνα ήταν με double double ο Δημήτρης Λιώνης & 22 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double figures o Ισίδωρος Τσουκαλάς έχοντας 22 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα, 3 μπλοκ και 2 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο επίσης ¨διπλός" Νίκος Λιακόπουλος με 11 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 2 λάθη. 

Που κρίθηκε: Στο δεύτερο ημίχρονο, με τους νικητές να αποκτούν διαφορά και να φτάνουν στο ροζ φύλλο δίχως να απειληθούν.