Για τη 15η αγωνιστικής της South Division 2 το απόγευμα του Σαββάτου οι Baskethoopers φιλοξένησαν στο "Θ.Πούτος" τους Spartans με τους δεύτερους να επικρατούν άνετα βρίσκωντας ρυθμό στα τελευταία δέκα λεπτά, σε μια αναμέτρηση που χαρακτηρίστηκε κυρίως από την αμυντική διάθεση των ομάδων.

Αρχικά οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παρκέ και με τον Καραγιαννάκη να ηγείται με επτά πόντους προηγήθηκαν με 3-9. Τα τρίποντα όμως των Πετρόχειλου και Χαλκιά και το καλάθι του Παυλόπουλου των Ηoopers έφεραν τη διαφορά στην ελάχιστη δυνατή τιμή (8-9) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι ομάδες δυσκολεύτηκαν στο σκοράρισμα και στη συνέχεια. Ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι που έβαλαν μόλις ένα καλάθι μμε τον Λάππα, ενώ αντίθετα οι αντίπαλοι τους είδαν τον Καραγιαννάκη να σημειώνει 5 πόντους , για να ξεφύγουν με 10-17 στο ημίχρονο.

Η αμυντική προσήλωση και ο χαμηλός ρυθμός ήταν τα χαρακτηριστικά και μετά την ανάπαυλα. Ωστόσοι οι Σπαρτιάτες με σερί 9-0 και δράστες τους Καραγιαννάκη (4) κια Κουσούλη (3) πήραν διψήφια διαφορά (10-26) και παρά τις ενέργειες του Παυλόπουλου (4) την διατήρησαν στο φινάλε της τρίτης περιόδου (16-29).

Στα τελευταία λεπτά οι Spartans σκόραραν σωρηδόν από τα 6.75 με τους Κουσούλη (8) και Μιχαλακάκο (6), πήγαν στο +22 και ουσιαστικά τελείωσαν το παιχνίδι. Ο Λάππας με 6 πόντους και το τρίποντο του Χαλκιά ήταν ότι πιο αξιόλογο από τους γηπεδούχους, με το τελικό 27-47 να είναι απόλυτα δίκαιο για την παρέα του Χαλδαίου.

MVP ήταν ο Άγγελος Καραγιαννάκης έχοντας 16 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 4 κλεψίματα αλλά και 7 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Σπύρος Παυλόπουλος με 8 πόντους, 17 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο bomber Δημήτρης Κουσούλης με 11 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Oι νικητές είχαν το προβάδισμα αλλά ξεκλείδωσαν το παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο ευστοχώντας από μακριά.