Για τη 15η πράξη της West Division 2 το βράδυ της Παρασκευής η Basxetonia υποδέχτηκε τους Indiana Pagers, με τους δεύτερους να επιβεβαιώνουν πλήρως τη βαθμολογική διαφορά και να φτάνουν άνετα στο ροζ φύλλο.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι από τα πρώτα λεπτά. Με τους Καρασούλους ορεξατους να πετυχαίνουν από επτά πόντους και από ένα τρίποντο έκαστος και τον Δερβεντζή τέσσερις απέκτησαν διψήφια διαφορά. Στρατηγόπουλος με 4 και Σκαρπέλης με 3 προσπάθησαν να προβάλουν αντίσταση για τους αντιπάλους τους  με συνέπεια το 10-22 στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

Οι Pagers βγήκαν στο ανοικτό γήπεδο στη συνέχεια. Την μπαγκέτα παρέλαβαν οι Στιβακτάκης (5) και Χαραλαμπόπουλος (4) , με τον Γ. Καρασούλο και τον Δερβεντζή να συνδράμουν με τρείς πόντους με την απόσταση να διευρύνεται πέριξ των είκοσι πόντων . Ο Σκαρπέλης είχε τέσσερις για τους κιτρινόμαυρους, και οι Λόζος, Στρατηγόπουλος και Αφχιανές από δύο, για το 20-39 του ημιχρόνου.

Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο η αναμέτρηση είχε ελεύθερο μπάσκετ δίχως σκοπιμότητες. Οι Pagers βασίστηκαν στους Δερβεντζή (6) και Γ. Καρασούλο (4) , ενώ παράλληλα δέχθηκαν μόλις έξι πόντους , για να φτάσουμε στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου με το σκορ στο 26-53.

Στα τελευταία δέκα λεπτά η Indiana έκανε ένα 10-0 πρωτοστατούντων των Ο.Καρασούλου (6) και Στιβακτάκη (4) με τον Σαβέριο (5π) να απαντά για τη Basxetonia, ενώ η κόρνα της λήξης βρήκε τους φιλοξενούμενους με το ροζ φύλλο ανά χείρας με double score (34-68) !

Mvp αναδείχθηκε ο Ηλίας Ματσούκας. Είχε 4 πόντους, 15 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δημήτρης Σκαρπέλης με 11 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Παναγιώτης Καρασούλος έχοντας 15 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασιστ κι ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε : Στην ταχύτητα και τον γρήγορο ρυθμό των νικητών.