Στο πλαίσιο της 15ης πράξης του πρώτου γκρουπ της North Division 2 το απόγευμα της Κυριακής οι Blue Sharks Neurolife υποδέχτηκαν τους μόλις πέντε διαθέσιμους Basketball Freaks στο ΟΑΚΑ με τους δεύτερους να επικρατούν με ηρωικό τρόπο καθώς έπαιξαν με τέσσερις στα τελευταία οκτώ λεπτά !

Η καλή μέρα φάνηκε από νωρίς για τους φιλοξενούμενους. Με τον Ευαγγέλου να δίνει σκορ στη ρακέτα (10π) και τους Πολίτσο (6) και Κεχαγιά (40 να συμπληρώνουν με τα μακρινά σουτ πήραν το προβάδισμα. Ο Σακελλαρόπουλος (8π) ήταν εύστοχος από τα 6.75 για τους αντιπάλους τους, που ωστόσο έμειναν πίσω με 14-22 πρώτα δέκα λεπτά.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Freaks απογειώθηκαν ! Ο Ευαγγέλου δεν είχε αντίπαλο στο ζωγραφιστό πετυχαίνοντας 12 πόντους, ενώ η άμυνα τους δέχτηκε μόλις πέντε πόντους από τον Τομαρά και έφτασαν σχεδόν σε double score (19-37) στο ημίχρονο.

Δεν άλλαξε κάτι μετά την ανάπαυλα. Οι Freaks έφτασαν ως το +21 μετά την ανάπαυλα με τους Ευαγγέλου (7) και Κανακόπουλο (4) κυριάρχους στη ρακέτα. Οι Blue Sharks προσπάθησαν να προσεγγίσουν με τους Σακελλαρόπουλο (5) , Τομαρά (4) και Μπίσκο (3),  με την τρίτη περίοδο να τελειώνει με 35-50.

Όλες οι συγκινήσεις έμειναν για το τέλος. 8 λεπτά προ της λήξης ο Ρέππας έκανε το 5ο του φάουλ αφήνοντας τους Freaks με τέσσερις. Οι "Καρχαρίες" μυρίστηκαν "αίμα" και σιγά σιγά ροκάνισαν τη διαφορά. Με επιμέρους 16-2 και τους Αλεβιζάκη (7), Σακελλαρόπουλο (5), το τρίποντο του Πέππα και τον Τομαρά (4) προσπέρασαν δύο λεπτά πριν το τέλος με 58-57. Ωστόσο ο Ευαγγέλου με 2/2 βολές και το τρίποντο του Κεχαγιά διαμόρφωσαν ένα σερί 5-0 με τους Basketball Freaks να πανηγυρίζουν τη νίκη με το τελικό 58-62 !

MVP αναδείχθηκε με double double ο Χρήστος Ευαγγέλου ! Είχε 35 πόντους, 23 ριμπάουντ και 4 λάθη. Από τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος με 18 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κόψιμο και 1 λάθος.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Κώστας Κανακόπουλος που είχε 7 πόντους, 19 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1  καθοριστικό μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Oι νικητές για τριάντα λεπτά κυριαρχούσαν παρότι ήταν μόλις πέντε και άντεξαν στην πίεση των αντιπάλων τους ακόμα και όταν έμειναν με τέσσερις !