Στο κυνήγι της πρωτιάς οι Freaks !
FREAKS vs COOL DYNAMIC 54-39
Π1Π2Π3Π4ΤΕΛΙΚΟ
FREAKS
617181354
COOL DYNAMIC
710111139

Το βράδυ της Κυριακής στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της South Division 2 οι Freaks υποδέχτηκαν τους Cool Dynamic στο "Θ. Πούτος" και ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο μισό πήραν το ροζ φύλλο που τους διατηρεί στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Μουδιασμένα μπήκαν στο παρκέ και οι δύο ομάδες και δυσκολεύτηκαν στο σκοράρισμα. Οι μεν γηπεδούχοι είχαν μόλις έξι πόντους με τον Αγγελακόπουλο (4) και τον Λιβανό (2) ενώ οι αντίπαλοι τους απάντησαν με τους Λάζο (3), Ράπτη και Πατρικαρέα (από 2) για το πενιχρό 6-7 των πρώτων δέκα λεπτών.

Στη συνέχεια είχαμε σχετική ισορροπία δίχως να αλλάξει σημαντικά ο ρυθμός. Οι γηπεδούχοι ωστόσο βρήκαν στόχο έξω από την περίμετρο με τον Λιβανό (8π) και τον Μεγάλο (3) , και με τον Αγγελακόπουλο (4) να προσφέρει λύσεις κοντά στο καλάθι πήραν το προβάδισμα. Για τους Cool ο Χαρμπαλης είχε 4 πόντους, ο Λάζος ένα ακόμα τρίποντο και ο Κόλλιας επίσης τρεις, με το αποτέλεσμα να είναι στο 23-17 στη μέση της διαδρομής.

Στη δεύτερο μέρος οι Freaks πάτησαν λίγο το γκάζι. Στην εξίσωση μπήκαν τόσο ο Κουρέντζης (5) όσο και οι Χήρας , Χαϊδεμένος και Αγγελακόπουλος (από 4π) . Στον αντίποδα οι ενέργειες του Σαράντου (5) αλλά και οι Ράπτης και Μαυράκης (από 3) δεν ήταν αρκετές για να ακολουθήσουν το τέμπο των αντιπάλων τους, που πήραν διψήφια διαφορά (41-28) στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία λεπτά τα "Φρικιά" συντήρησαν τη διαφορά που είχαν αποκτήσει αξιοποιώντας τον Χήρα (4) στο ζωγραφιστό και τον Μεγάλο (3) περιφερειακά. Οι Cool δεν ήταν πια Dynamic και παρά την προσπάθεια των Μαυράκη (4) και Ράπτη (3) δεν απείλησαν, με τους Freaks να κερδίζουν άνετα με 54-39.

Mvp αναδείχθηκε με double figures ο Αχιλλέας Αγγελακόπουλος. Είχε 14 πόντους, 15 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 1 κλέψιμο. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Ιάκωβος Ράπτης με 8 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Γιάννης Λιβανός με 12 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 5 κλεψίματα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές απελευθερώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και αξιοποίησαν την καλή τους άμυνα.