Το ήθελε και το πήρε η High Post!!!

 Ξεκάθαρο φαβορί είχε ο αγώνας ανάμεσα σε High Post και Climaland με τους πρώτους να το επιβεβαιώνουν και μέσα στο παρκέ. Η High Post πήρε την νίκη και με εύκολο τρόπο, για να παραμείνουν σε τροχιά playoff και να κοιτάξουν παραπάνω αν προλαβαίνουν την τετράδα.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στην πρώτη περίοδο με το σκορ να κλείνει στο 13-11 για την High Post. Με τον Κακομανώλη να παίρνει από το χέρι την ομάδα του με 7 πόντους, με τις απαντήσεις να δίνει για τους Climaland ο Ακρίβος με 5.

Μέχρι εκείνο το σημείο είδαμε ντέρμπι ανάμεσα στις ομάδες. Από την δεύτερη περίοδο και μετά η High Post επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί. Οι δύο πόντοι στο 10ο λεπτό έγιναν 16 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και ουσιαστικά έδωσαν διαδικαστικό χαρακτήρα στην τελευταία περίοδο.

Ο Κακομανώλης βρήκε συμπαραστάτες τον Τσαπρούνη με 9 πόντους και 15 ριμπάουντ και με τους Κοπελιά και Ράπτη να δίνουν πολύτιμες λύσεις έφτασαν στην εύκολη επικράτηση και στο τελικό 57-40.

Η Climaland δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί για μεγαλύτερο διάστημα πάρα τις επιθετικές λύσεις και τα αρκετά ριμπαόυντ από Τερζή, Στεργιώτη και Λαμπρόπουλο. Το ζητούμενο για εκείνους όπως μας είπαν και στο τέλος του ματς είναι να κάνουν το κτίσιμο για κάτι καλύτερο του χρόνου με κάποιες προσθήκες.

MVP: ο Κακομανώλης με 22 πόντους 9 ριμπάουντ και 4 ασιστ τα έκανε όλα τέλεια για την ομάδα του, οδηγώντας την στην νίκη. Από την άλλη πλευρά ο Τερζής έδωσε μάχες στις ρακέτες πήρε 8 ριμπάουντ έβαλε 6 πόντους και έκανε και 3 κλεψίματα.

Παίκτης-κλειδί: Ο Τσαπρούνης που μάζεψε ριμπαουντ να φανε και οι κότες είχε 15 (10-5) έβαλε και 9 πόντους συμπληρώνοντας τον Κακομανώλη.  

Το ματς κρίθηκε. Στους διαφορετικούς στόχους των ομάδων που φάνηκε ξεκάθαρα και στο παρκέ. Μαζί με τον Κακομανώλη να ξεχωρίζει και να δίνει το κάτι παραπάνω στους High Post για να φτάσουν στην νίκη.