Για την 15η αγωνιστική της East Division 2 οι Hoopfellas υποδέχτηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Καισαριανή τους L.A. Slippers με τους δεύτερους να πατούν το γκάζι μετά το βιραζ και να κατακτούν με άνεση το ροζ φύλλο.

Αρχικά η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη. Οι γηπεδούχοι βρήκαν σουτ με τους Α.Κατσούλη (5), Ευσταθίου (4) , Μπέλμπα και Δαμόπουλο (από ένα τρίποντο) και πάρα την καλή εκκίνηση των Πατσαβού (7) και Μεσεδάκη (5) προηγήθηκαν με 15-14 στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

Ο ρυθμός παρέμεινε χαμηλός στη συνέχεια, ωστόσο ένα επιμέρους 10-2 των φιλοξενουμένων με τους ίδιους πρωταγωνιστές (Μεσεδάκης & Πατσαβός από 4π) τους έφερε στο +7. Ο Α.Κατσούλης με πέντε πόντους μείωσε σε 22-26 που ήταν και το αποτέλεσμα στο ημίχρονο.

Οι Hoopfellas ξαναπέρασαν μπροστά μετά την ανάπαυλα με τους Αργυριάδη (6) και Α. Κατσούλη (4) να ηγούνται όμως οι Slippers απάντησαν με επιμέρους 12-2 με τους Πατσαβό (8) και Γεωργιάδη (4) στην πρώτη γραμμή κλείνοντας την τρίτη περίοδο μπροστά με 32-40.

Στην τελική ευθεία οι Slippers είχαν βενζίνη στο ρεζερβουάρ τους σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους . Ο Μεσεδάκης (8) τελείωνε ιδανικά φάσεις με τους Τζαβελάκη (5), Γεωργιάδη και Πατσαβό (από 3) να μετουσιώνουν ένα επιμέρους 17-2 . Η προσπάθεια του Μπέλμπα (5) δεν αρκούσε κι έτσι οι LA Slippers επικράτησαν με σχετική άνεση με το τελικό 39-59 !

Μvp ήταν με double double ο Γιώργος Πατσαβός. Μέτρησε 24 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Αλέξανδρος Κατσούλης με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 4 κλεψίματα και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Ιάσονας Μεσεδάκης που είχε 15 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 5 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Στο ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο και τις δυνάμεις των νικητών .