Οι Tragics νίκησαν 47-44 τους Itah Jazz, για τη 15η αγωνιστική στο North Group 2 της Division 2. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι πέτυχαν μια πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια τους να βρεθούν στην πρώτη οκτάδα, λυγίζοντας έναν μαχητικό αντίπαλο, ο οποίος δίνει μάχη για την παραμονή. 

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, οι Tragics είχαν το μυαλό τους αλλού (στις γυναίκες τους, όπως παραδέχθηκαν και στις δηλώσεις τους) κι αυτό αποτυπώθηκε στο παρκέ, αλλά με την ποιότητα τους, έπαιξαν τόσο, όσο για να πάρουν το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα τους στα τελευταία πέντε ματς και να ανέβουν πάνω από το 50% (8-7). Οι Itah Jazz, από την πλευρά τους, ίσως και να νιώθουν ότι έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία, για να πάρουν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στη δύσκολη αποστολή που έχουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. 

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν τον αγώνα, έχοντας 13 λάθη στα πρώτα 14 λεπτά, με τους αντιπάλους τους να μην μπορούν να το εκμεταλλευτούν στο πρώτο δεκάλεπτο, όπου πέτυχαν μόλις 2 πόντους. Το έπραξαν, όμως, στη δεύτερη περίοδο, όπου με σερί 9-0 πέρασαν μπροστά με 21-19 (19').  Οι Tragics άρχισαν να νιώθουν απειλή και μπήκαν στο δεύτερο μέρος αποφασισμένοι να απλοποιήσουν την κατάσταση υπέρ τους. Κράτησαν για σχεδόν 6 λεπτά τους αντιπάλους τους δίχως πόντο και με το συνολικό σερί να φτάνει στο 14-0, ξέφυγαν με 34-21 (25’)!

Από εκεί και πέρα, οι τυπικά φιλοξενούμενοι έκαναν επί της ουσίας μια διαχείριση του προβαδίσματος τους, αλλά όπως αποδείχθηκε χαλάρωσαν παραπάνω από το επιτρεπτό. Οι αξιόμαχοι Itah Jazz με πρωτοστάτη τον Σπανό, άρχισαν να «ροκανίζουν» τη διαφορά και με καλάθι του πρώτου σκόρερ τους πλησίασαν στο -3 (44-47). Μάλιστα, έχασαν τεράστια ευκαιρία να βάλουν «φωτιά» στο ματς, αλλά ο Σπανός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα σε αιφνιδιασμό, 7.5’’ πριν το τέλος. 

Player of the Game: Ο Δημήτρης Γκόρος σε ένα «ήσυχο» βράδυ για εκείνον, καθοδήγησε την ομάδα του σε ακόμα μια νίκη. Μέτρησε 8 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ

Παίκτης «κλειδί» ο Σεβαστιανός Αβαράκης, ο οποίος ήταν ο μοναδικός διψήφιος για τους Tragics. Πρόσεφερε, πάντως, κι άλλα πέρα από το σκοράρισμα, έχοντας 14 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ κι ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε: Στην ποιότητα των Tragics, οι οποίοι σε ένα τραγικό βράδυ για εκείνους έκαναν όσα έπρεπε για να νικήσουν. Τα 23 λάθη «μιλούν» από μόνα τους για την εικόνα των νικητών, με τους Itah Jazz να παλεύουν αλλά να μην έχουν λύσεις για να ολοκληρώσουν την ανατροπή στο τέλος.