Για την 15η αγωνιστική της East Division 2 οι Los Tromos φιλοξένησαν το Σαββα΄το στη Γλυφάδα τους Τσακορούκουνες, με τους δεύτερους να επαναλαμβάνουν την επιτυχία του πρώτου γύρου επικρατώντας με σχετική άνεση !

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από τις πρώτες στιγμές της αναμέτρησης. Με το δίδυμο Αρτινού & Κουλέντη να έχει από 8 πόντους και τα τρίποντα των Χρονόπουλου και Λάμπρου πήραν διψήφια διαφορά, που κράτησαν παρά τις ενέργειες των Μπαζούλα και Κυπραίου (απο 3π) από την άλλη πλευρά, για το 10-22 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια.  Με τον Παπουτσή (8π) να παίρνει τη μπαγκέτα από τα 6.75 η απόσταση μεγάλωσε ως το +18, καθώς οι Los Tromos δεν είχαν πολλές επιθετικές λύσεις (Τηγάνης 3) , για να φτάσουμε στο ημίχρονο με το σκορ στο 20-36.

Οι Τσακορούκουνες απλοποίησαν την κατάσταση μετά την ανάπαυλα. Με επιμέρους 16-1 και τον Κουλέντη να είναι ασταμάτητος με 12 πόντους καθάρισαν την υπόθεση νίκη φτάνοντας τη διαφορά ως +26. Για τους γηπεδούχους ο Γιαννόπουλος είχε 4 πόντους και οι  Τηγάνης και Γιαννακόπουλος από 3, με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει στο 35-55.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι ομάδες έπαιξαν απελευθερωμένα. Οι Los Tromos βρήκαν χώρο δράσης και με τους Νταντινάκη (6), Τηγάνη και Γιαννόπουλο (από 4) μίκρυναν την απόσταση χάρη σε ένα επιμέρους 9-1, δίχως όμως να καταστούν απειλητικοί. Στον αντίποδα τόσο ο Χρονόπουλος (8) όσο και οι Παπουτσής και Αρτινός (από 5π) συνέβαλαν στο απόλυτα δίκαιο τελικό 60-77 !

MVP: και πρώτος σκόρερ ο Βαγγέλης Κουλέντης με 25 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος. Από τους ηττημένους ξεχώρισε με double figures ο εορτάζων Μπάμπης Γιαννόπουλος. Είχε 12 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί: Ο Στάθης Αρτινός έχοντας 16 πόντους, 2 ριμπάουντ, 9 ασιστ, 1 κλέψιμο & 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Όταν ο Κουλέντης είναι στα καλά του οι Τσακορούκουνες δεν χάνουν !