Οι MAD FROGS επικράτησαν εύκολα με 57-35 των AVENGERS.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με 11-0 σερί με τους Γιαννόπουλο να έχει 4 πόντους, τον Καραντζούνη να σκοράρει με σουτ 2 και 3ων πόντων ενώ ο Κωστόπουλος είχε 2 πόντους. Ο Αντωνίου μείωσε αλλά ο Κωστόπουλος απάντησε αμέσως. Ο Χατζής μείωσε στο τέλος με σουτ 2 πόντων.

Με 5 πόντους του Αντωνίου η διαφορά έπεσε στους 4 ενώ Οι Κυριακίδης και Βουράκης έφεραν το ματς στα ίσια. Οι Brkic και Καραντζούνης έδωσαν και πάλι προβάδισμα στην ομάδα τους ενώ ο Χατζής με τρίποντο μείωσε στον πόντο. Με έμμεσο τρίποντο του Brkic έγινε το 21-17 του ημιχρόνου.

Ο Βρεττός με τρίποντο μείωσε ξανά στον πόντο για να απαντήσει ο Κωστόπουλος από κοντά. Ο Χατζής κατάφερε να ισοφαρίσει για τελευταία φορά στο ματς καθώς οι MAD FROGS ανέβασαν στροφές με τον Brkic να σκοράρει 4 πόντους και τρίποντο του Γιαννόπουλου για το 33-24. Ο Χατζής μείωσε αλλά νέο τρίποντο του Καραντζούνη έκανε το 36-26.

Στο ίδιο τέμπο συνέχισαν και στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Κυριακίδης σκόραρε τρίποντο αλλά με 14 σερί πόντους οι γηπεδούχοι ξέφυγαν στο σκορ. Ο Σαίνης είχε 4 σερί ποντους ενώ οι Brkic και Σαίνης κατάφεραν να σκοράρουν και 2 τρίποντα. Ο Γιαννόπουλος έκανε το 54-29 για να μειώσει ο Κυριακίδης με τρίποντο. Με τον ίδιο τρόπο απάντησε ο Κατσαρός για να έρθει ο Αναγνωστάκης με τρίποντο να γράψει το τελικό 57-35.

MVP της αναμέτρησης ο BRKIC με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

για τους AVENGERS ο Χατζής είχε 9 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι MAD FROGS στο 2ο ημίχρονο επέβαλλαν τον ρυθμό τους, έτρεξαν μεγάλα σερί ενώ οι AVENGERS ξέμειναν από δυνάμεις.