Τρεις μήνες δίχως ήττα συμπλήρωσαν οι Fatherland Havaliers την Κυριακή όταν φιλοξενήθηκαν στο πλαίσιο της 15ης στάσης του δεύτερου γκρούπ τη North Division 2 από τον Μορφέα καθώς παίζοντας όμορφο κατά διαστήματα μπάσκετ πήραν τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν φανερές τις προθέσεις τους από την εκκίνηση. Με δυνατή άμυνα και τον Α. Ζαφειρόπουλο πρωταγωνιστή με 11 πόντους προηγήθηκαν με διψήφια διαφορά που κράτησαν παρα την προσπάθεια των Σ. Κρεουζη και Φίλου (από 4π) για το 8-18 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η απόσταση διευρύνθηκε στη συνέχεια. Ο Χ.Κάββουρας πήρε τη μπαγκέτα με δέκα πόντους και ο Παπανικολάου είχε ένα τρίποντο . Για τον Μορφές ο Σ. Κρεουζης είχε έξι πόντους και ο Φίλος τρεις με το σκορ να διαμορφώνεται σε 19-37 στο ημίχρονο.

Δεν άλλαξε κάτι στην επανάληψη. Ο Γάκης ήταν κυρίαρχος στο ζωγραφιστό με οκτώ πόντους , με τον Π.Κάββουρα να σκοράρει από τα 6.75 , ενώ το ίδιο έκαναν και οι Ν. Κρεουζης (5) και Αντύπας (3) για τον Μορφέα.Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 32-51.

Στα τελευταία λεπτά τα συγκροτήματα έπαιξαν ανοιχτό και ελεύθερο μπάσκετ . Οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρους και σκόραραν με τους Ρήγα , Αντύπα (από 5π), Ν. Κρεουζη (4) και Ανδρικόπουλο (3), ενώ οι Havs είδαν τον Γάκη να εντυπωσιάζει με 11 ακόμα πόντους και πήραν το ροζ φύλλο δίκαια με το τελικό 53-67.

Μvp με double double αναδείχθηκε ο Νίκος Γάκης. Είχε 20 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και ένα μπλοκ. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Κώστας Ρήγας με 9 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Αρτέμης Ζαφειρόπουλος έχοντας 17 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Οι νικητές ήταν πιο συγκεντρωμένοι και δυνατοί στο ζωγραφιστό.