Το βράδυ της Πέμπτης οι People Cafe αντιμετώπισαν τους All Star Survivors με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια πολλή σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καυτοί την πρώτη περίοδο με τον Κρατημένο να πετυχαίνει 8 πόντους μαζεύοντας και 5 ριμπάουντ και τον Παρασκευόπουλο να πετυχαίνει ακόμη 4 κυριαρχώντας στο low post. Στον ίδιο ρυθμό προσπάθησαν να κρατηθούν και οι People Cafe με τον Τσαγκούλη να πετυχαίνει 7 πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο και το σκορ περιόδου να διαμορφώνεται σε 11-19.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κρατηθούν κοντά στο σκορ, αλλά το μέγεθος των Survivors χαμηλά στο post τους κράτησε μπροστά στο σκορ. Ο Βεϊσάκης πέτυχε 8 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και ο Μαντάς σκόραρε άλλους 5 πόντους. Για τους People Cafe, ο Μυλωνάς σκόραρε 4 και από τρεις οι Τσαγκούλης και Κασφίκης με ένα εύστοχο τρίποντο καθένας, προσπάθησαν να κρατήσουν την ομάδα τους κοντά. Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε στον πίνακα 27-40.

Η τρίτη περίοδος ξεκίνησε εκπληκτικά για τους People Café καθώς μείωσαν την διαφορά με το επιμέρους σκορ 18-4 στα πρώτα 5 λεπτά της περιόδου με ασφυκτική άμυνα και πολλούς αιφνιδιασμούς όπου και ανάγκασαν τους φιλοξενούμενους και καλέσουν time-out. Οι φιλοξενούμενοι όμως κρατήθηκαν μπροστά στο σκορ με τους Βεϊσάκη (7) και ο Παρασκευόπουλος σκόραρε από δύο πόντους. Ο Γεωργίου και ο Μυλωνάς είχαν από (8) πόντους ο καθένας, το σκορ διαμορφώθηκε 45-49 στο τριαντάλεπτο.

Στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο οι Survivors δεν κατάφεραν να κρατήσουν την διαφορά που είχαν χτίσει στα προηγούμενα δεκάλεπτα, όντας λίγοι έμειναν από δυνάμεις δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πάρουν το προβάδισμα μετά από 37΄. Για τους People Cafe o Γεωργίου σκόραρε 10 πόντους στα τελευταία λεπτά, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Αλέξης πέτυχε (7) αλλά δεν ήταν αρκετοί για την ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 72-67

MVP: Ο Γρηγόρης Γεωργίου ο οποίος σκόραρε 17 πόντους μάζεψε 10 ριμπάουντ, έδωσε 4 ασίστ και έκανε 5 κλεψίματα με 27 στο σύστημα αξιολόγησης.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Αλέξανδρος Τσαγκούλης με 24 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ με 19 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο όπου οι People Café «έτρεξαν» τους αντιπάλους τους, αλλά και στην ευστοχία τους από τα 6,75 στα τελευταία λεπτά.