Οι POP69 επικράτησαν 67-46 των Αιθέρων για τη 15η αγωνιστική στο North Group 1 της Division 2. 

Οι τυπικά γηπεδούχοι, μετά από μια δύσκολη περίοδο με απουσίες, προσπαθούν να ορθοποδήσουν ξανά, συνεχίζοντας τη μάχη για να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία. Μετά τη νίκη που πέτυχαν, η οποία ήρθε μετά από τρία χαμένα ματς, ανέβηκαν στο 10-5 κι ισοβαθμούν με τους Anubis, έχοντας μια νίκη λιγότερη από Bandicoots κι Ionians. Από την άλλη, οι Αιθέρες παρουσιάστηκαν με πεντάδα και σε ακόμα ένα ματς έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά στο τέλος έφυγαν ξανά ηττημένοι και με ρεκόρ 3-12 πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. 

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν τα διπλάσια επιθετικά ριμπάουντ (14-7) και με τις δεύτερες επιθέσεις κατάφεραν να είναι άκρως ανταγωνιστικοί στις δύο πρώτες περιόδους. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι – χέρι στο πρώτο ημίχρονο, με τους Αιθέρες να προηγούνται με 33-31. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, η διαφορά ποιότητας κι οι περισσότερες λύσεις των POP69 έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Συγκεκριμένα, μπήκαν πιο δυνατά και με σερί 11-0 προηγήθηκαν με 46-35. Οι προσπάθειες των Μιχάλη και Στέφανου Τρύφου κράτησαν για λίγο ακόμα τους Αιθέρες κοντά στο σκορ, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο η κούραση έκανε φυσιολογικά την εμφάνιση της. Με επιμέρους 14-2 οι POP69 εκτόξευσαν τη διαφορά από το +9 (49-40) στο +21 (63-42), μετατρέποντας τα τελευταία λεπτά σε τυπική διαδικασία.  

Player of the Game: Ο Δημοσθένης Στέφος βρέθηκε σε καλή ημέρα και πρωτοστάτησε στη νίκη της ομάδας του, προσφέροντας σε πολλούς τομείς. Τελείωσε το ματς με 20 πόντους (9/12 σουτ), 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και μόλις ένα λάθος σε 32 λεπτά.

Παίκτης «κλειδί» ο Δημήτρης Εγγλέζος, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα. Συγκεκριμένα, πέτυχε 23 πόντους σε 29 λεπτά, ενώ πρόσθεσε 6 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα. 

Που κρίθηκε: Στην ποιότητα και τις περισσότερες λύσεις που είχαν οι POP69, οι οποίοι επί της ουσίας έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα σε μια δύσκολη περίοδο, όπου έχουν απουσίες.