Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 2ου Division (2ο group), η Σφεντόνα  αναμετρήθηκε με την La Mafia. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για 1 ημίχρονο. Ύστερα οι «μαφιόζοι» πάτησαν το πόδι στο γκάζι, εκμεταλλεύτηκαν τις τεράστιες ελλείψεις της Σφεντόνας (μόλις 6 παίχτες διαθέσιμοι) και πήραν μια νίκη με σκορ 55-70, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο το ρεκόρ τους (1οι στο group)!

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο του αγώνα. Οι 2 ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο παρκέ. Το τέμπο ήταν υψηλό, ενώ οι άμυνες σκληρές. 14-14 ήταν το επιμέρους σκορ. Για την Σφεντόνα Τσιβίογλου και Μπαρδούτσος πέτυχαν από 2 καλάθια έκαστος, ενώ ο Καλλιγιαννάκης ευστόχησε σε 1 τρίποντο. 5 πόντους έβαλε για την La Mafia ο Χάρτιος, ενώ Μαρδάκης, Ζυγομήτρος και Κατσούδας έβαλαν ο καθένας από 3 πόντους.

Στον ίδιο απολύτως ρυθμό συνεχίστηκε και η 2η περίοδος. Καμία ομάδα δεν κατάφερε να ξεφύγει από την άλλη. 15-15 ήταν το επιμέρους σκορ με τους παίχτες να πηγαίνουν στους πάγκους τους για την ανάπαυλα του ημιχρόνου στο απόλυτο 0 (29-29). Για τους γηπεδούχους Μπαρδούτσος και Τσιβίογλου σκόραραν ξανά από 4 πόντους ο καθένας. 1 τρίποντο έβαλε ο Βαλτινός. Επιθετικός πλουραλισμός υπήρξε και στην La Mafia με τον Κατσούδα να είναι 1ος σκόρερ με 4 πόντους. 1 τρίποντο πέτυχε ο Χαραλαμπίδης.

Οι «μαφιόζοι» πάτησαν το γκάζι στο 3ο δεκάλεπτο. Με το δίδυμο Μαρδάκης-Κατσούδας να μην έχει αντίπαλο επιθετικά, η La Mafia επέβαλλε τον ρυθμό της. Πέτυχε εύκολα καλάθια σε καταστάσεις fast-break, ενώ αμυντικά συνέχισε να διατηρεί την σκληράδα της. 10-23 ήταν το επιμέρους σκορ με την Σφεντόνα να αντιμετωπίζει πρόβλημα σε άμυνα και επίθεση. 7 είχε για την εκτός ρυθμού Σφεντόνα ο Μπαρδούτσος. 10 πόντους έβαλε ο Κατσούδας και  8 ο Μαρδάκης για τους «μαφιόζους»!

Με την διαφορά στους 13 πόντους, η La Mafia είχε τον 1ο λόγο στην 4η και τελευταία περίοδο. Μπορεί η Σφεντόνα να προσπάθησε, αλλά δεν πλησίασε αρκετά στο σκορ και γνώρισε την ήττα από την πρωτοπόρο του ομίλου! 55-70 ήταν το τελικό σκορ με το δεκάλεπτο να λήγει 16-18! Για τους νικητές 5 είχε για τους νικητές ο Χαραλαμπίδης και 4 ο Μαρδάκης. Μητρόπουλος και Τσιβίογλου σταμάτησαν στους 5 έκαστος για την ηρωικά πεσμένη Σφεντόνα!

Mvp του αγώνα ήταν ο Π. Κατσούδας με 21 πόντους, 8 ασίστ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη σε 40 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κ. Τσιβίογλου με 13 πόντους, 16 ριμπάουντ (11-5), 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ σε 40 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Γ. Μαρδάκης με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ (4-2), 8 ασίστ, 6 κλεψίματα και 2 λάθη σε 38 λεπτά συμμετοχής!