Για τη 15η αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ της North Division 2 οι Tesseract υποδέχυηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ τους Halligators και με τον Γεωργακόπουλο να οργιάζει στο παρκέ τους νίκησαν χάρη στο τρομερό τους σπριντ στην τελική ευθεία !

Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρά καλύτεροι στην εκκίνηση και αιτία γι' αυτό ήταν ο ασυναγώνιστος Γεωργακόπουλος . Σπαθιά δεν κατάπιε, αλλά με 18 πόντους και 2 τρίποντα έφερε τους γηπεδούχους στο +8. Οι αντίπαλοι τους ωστόσο μείωσαν χάρη στους Κροντηρα, Σακελλαράκη (από 4) και το τρίποντο του Ζερδέ ως το 23-17 των δέκα πρώτων λεπτών.

Οι ρόλοι αντιστράφησαν στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι "Αλιγάτορες" με 15-0 σερί με τους Κωσταρέλο (7) & Τζώτζη (6) στην πρώτη γραμμή προηγήθηκαν με +9, αλλά οι Tesseract επανήλθαν και με επιμέρους 11-2 με τους Φιορεντίνο (5) και Γεωργακόπουλο (4) ισοφάρισαν σε 34-34 που ήταν και το σκορ στο ημίχρονο.

Οι Tesseract επιχείρησαν να πάρουν διαφορά μετά την ανάπαυλα χάρη σε ένα 10-0 με τον Γεωργακόπουλο (11π) να ξεδιπλώνει το ταλέντο του, όμως ο Τζώρτζης με έξι πόντους κράτησε τους φιλοξενούμενους σε κοντινή απόσταση (52-47) στο τριαντάλεπτο.

Στο φίνις οι Tessseract πάτησαν το γκάζι και μην τους είδατε ! Τη μπαγκέτα πήρε ο ασταμάτητος Διαθεσόπουλος με 13 πόντους και με εννέα αναπάντητους πόντους η διαφορά πήρε διψήφια τιμή. Οι Halligators σα να ξέμειναν από δυνάμεις (Τζώρτζης 5, Κωσταρέλος 4) και δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν, με την κόρνα της λήξης να βρίσκει τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν με το τελικό 77-58!

MVP ποιός άλλος από τον Μάρκο Γεωργακόπουλο ; Έκανε ένα μεγαλοπρεπές double double με 44 πόντους, 17 ριμπάουντ έχοντας και 4 ασιστ, 2 κλεψίματα, 2 λάθη και 51 EFF !! Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τάσος Τζώρτζης με 20 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο καθοριστικός στο τελευταίο δεκάλεπτο Γιώργος Διαθεσόπουλος με 19 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ , 1 κλέψιμο και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στην ενέργεια που κατέθεσαν στο παρκέ οι νικητές τα τελευταία δέκα λεπτά.