Στην παράταση κρίθηκε το παιχνίδι των THE BEEFS απέναντι στους SALLAS MAVERICKS επικρατώντας με 78-75 στο τέλος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς και προηγήθηκαν με 8-2 με καλάθια των Βουρλίτη, Διονυσόπουλου, Παπανικολάου και Τριαντάφυλλου. Ο Σφήκας μείωσε αλλά 3 σερί τρίποντα αρχικά από τον Ορέστη και 2 από τον Παπανικολάου έδωσαν αέρα 17 πόντων στους BEEFS. Με τον Λαλιώτη οι MAVERICKS μείωσαν ενώ ένα τρίποντο του Αρβανιτάκη και καλάθι του Σφήκα έριξαν κι άλλο τη διαφορά. Ο Ορέστης στο τέλος έκανε το 25-16.

Στα πρώτα λεπτά η διαφορά δεν άλλαζε αλλά με 2 τρίποντα από τους Αρβανιτάκη και Φαρόπουλου και καλάθι από κοντά του Γλεντή έγινε το 29-28. Ο Σφήκας τελικά ισοφάρισε ενώ οι THE BEEFS κατάφεραν να σκοράρουν μόνο από βολές. Ο Φαρόπουλος έκανε το 31-32 αλλά ο Βουρλίτης απάντησε για το 33-32.

Οι φιλοξενούμενοι όχι απλά επέστρεψαν στο ματς αλλά πέρασαν και μπροστά με 5 πόντους με τρίποντο και δίποντο του Αρβανίτη και βολές του Γλεντή. Με δικό τους σερί όμως οι γηπεδούχοι με τρίποντο του Λυκογιάννη και καλάθια των Βουρλίτη και Τριαντάφυλλου έκαναν το 41-39. Ο Σφήκας ήταν αυτός που ξεχώρισε στα επόμενα λεπτά βάζοντας μπροστά και πάλι την ομάδα του. Με βολές όμως των Διονυσόπουλου και έμμεσο τρίποντο του Κωνσταντίνου έγινε το 48-46.

Με τους Φαρόπουλου και Σφήκα έγινε νέα ανατροπή για να απαντήσει ο Πάλλης με τρίποντο. Ο Αρβανιτάκης όμως με τον ίδιο τρόπο και ο Φασούλας από κοντά έκαναν το 53-58. Με βολές και σουτ του Παπανικολάου ήρθε ξανά η ισοφάριση. Μάλιστα οι BEEFS πέρασαν μπροστά με τους Κωνσταντίνου και Παπανικολάου αλλά ο Σφήκας με έμμεσο τρίποντο έκανε νέα ανατροπή. Λίγο πριν το τέλος ο Κωνσταντίνου έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους αλλά ο φοβερός Σφήκας ήταν πάλι εκεί για να στείλει το ματς στην παράταση.

Με βολές ξεκίνησε η παράταση με τους BEEFS να περνάνε μπροστά αλλά ένα τρίποντο του Καρδαρά έκανε το 68-70. Οι THE BEEFS όμως τα έδωσαν όλα, πήραν επιθετικά ριμπάουντ και με τα φάουλ που κέρδισαν πήγαν στη γραμμή των βολών όπου οι Ορέστης και Παπανικολάου έγραψαν το 74-71. Ο Αρβανιτάκης μείωσε αλλά ο Παπανικολάου απάντησε με βολές. Ο Σφήκας έκανε το 77-75 αλλά και πάλι ο Παπανικολάου έγραψε το τελικό 78-75.

MVP της αναμέτρησης ο Παπανικολάου με 23 πόντους και 9 ριμπάουντ.

για τους SALLAS ο Σφήκας είχε 25 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στο τέλος οι THE BEEFS κέρδισαν φάουλ που τους έστειλαν στις βολές. Στο κρίσιμο σημείο ανέβασαν το ποσοστό τους και πήραν μια δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη.