Για την 15η στάση της West Division 2 οι Thunderclutch φιλοξένησαν στο Ολυμπιακό Κλειστό των Άνω Λιοσίων το βράδυ της Κυριακής τους Old Dogs και όπως και στον πρώτο γύρο ξεπέρασαν την αντίσταση τους χάρη στην αμυντική τους συμπεριφορά ειδικά μετά τα πρώτα δέκα λεπτά.

Αρχικά οι ομάδες συμβάδισαν και δυσκολεύτηκαν να βρουν ρυθμό. Οι γηπεδούχοι σκόραραν από τα 6.75 με τους Κοκοβέ (5) και Πάνο (3), ενώ οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν και χάρη στους Καμπάνη (4) και Μιχαηλίδη (3) προσπέρασαν με βραχεία κεφαλή (10-11) στο κλείσιμο του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι Thunder στη συνέχεια πήραν ενέργεια από τον αρχηγό τους. Ο Σαλαπάτας με 8 πόντους και δύο τρίποντα έκανε τη διαφορά, όπως και η άμυνα τους που δέχτηκε μόλις επτά πόντους (Καμπάνης 3), για να πάμε στο ημίχρονο με το σκορ στο 26-18.

Το σκηνικό άλλαξε τελείως μετά την ανάπαυλα. Οι Thunderclutch έπαιξαν ακόμα καλύτερη άμυνα δεχόμενοι μόλις 3 πόντους (Σκαφιδας 2) και με τους Σαλαπάτα και Κόλλια να πετυχαίνουν από 5 πόντους έκαστος διεύρυναν την απόσταση ως το 40-21 στο τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο με το αποτέλεσμα να έχει κριθεί τα συγκροτήματα έπαιξαν ελεύθερο μπάσκετ. Για τους Old Dogs ο Καμπάνης σημείωσε 5 πόντους,και οι Μιχαηλίδης, Κούρβας, Σκαφιδας και Μουστάκας από 2, ενώ στον αντίποδα Κόλλιας με ακόμα 5 και Δήμος με 4 διαμόρφωσαν το απόλυτα δίκαιο για τους Thundeclutch 51-34 !

MVP αναδείχθηκε ο Κώστας Κόλλιας. Είχε 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 μπλοκ και ένα λάθος. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Λευτέρης Καμπάνης με 12 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο κάπτεν Άγης Σαλαπάτας με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασσιτ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στο τρέξιμο και τα πιο φρέσκα πόδια των νικητών.