Μεγάλη ρεβάνς πήραν το Σαββατόβραδο οι Stovronto Raptors στο νέο κλειστό του Κορυδαλλού από την Tinder Bologna φτάνοντας τις πέντε νίκες και την έβδομη θέση του ομίλου στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα με τον Σακελλαρίδη να κάνει τα μαγικά του με 10 πόντους και τους Μπιζίκο (4), Νικολάκη και Κόκλα (από 3) να συνδράμουν. Οι αντίπαλοι τους τους είδαν τον Μπούσγο αποτελεσματικό με εννέα πόντους στα πρώτα λεπτά , όμως ένα 7-0 σερί των Stovronto τους έδωσε το προβάδισμα με 14-20 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη δεύτερη περίοδο οι Raptors χτύπησαν από τα 6.75 ! Μπιζίκος (11) και Σακελλαρίδης (6) έβαλαν από δύο τρίποντα ο καθένας και παρά την προσπάθεια του Κουτσόπουλου (8π) έφτασαν ως το +15, κρατώντας τη διψήφια απόσταση (28-39) στο ημίχρονο.

Μετά τη διακοπή οι Stovronto διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης με τον Μπιζίκο (6) να δίνει λύσεις, ωστόσο ένα σερί 7-0 των Μπολωνέζων (Κουτσόπουλος 5, Γκέγκιος 4) τους έφερε στο 41-49 στο τριαντάλεπτο.

Το τελευταίο δεκάλεπτο έκρυβε συγκινήσεις. Κουτσόπουλος (7) και Καρακίτσος (3) με βόμβες τριών πόντων έφεραν την Tinder σε απόσταση ευθείας βολής (49-51), όμως οι Ράπτορς είχαν τον τελευταίο λόγο.  Μπιζίκος (4), Σακελλαρίδης και Μπούτος (από 3) έλεγξαν την εναέρια κυκλοφορία κι έδωσαν το ροζ φύλλο στην ομάδα τους με το τελικό 53-61 !

Mvp ποιός άλλος από τον Γιάννη Σακελλαρίδη ; Είχε 21 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος. Καλύτερος των ηττημένων ήταν με double double ο Μάκης Μπούσγος με double figures και 17 πόντους, 21 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 1 λάθος.

Σε παίκτη κλειδί και πρώτο σκόρερ αναδείχθηκε με double double ο Νίκος Μπιζίκος με 25 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο , 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο μαγικό ντουέτο Σακελλαρίδη - Μπιζίκου για τους νικητές και την καλύτερη κυκλοφορία που είχαν στο παιχνίδι τους.