Bράδυ Τρίτης στο ΟΑΚΑ και οι All Star Survivors (8-7) υποδέχτηκαν τους Gin Supertonics (10-6) για τη 16η αγωνιστική του group 2 του βορείου ομίλου της Division 2. Η αρμάδα του  Κώστα Παρασκευόπουλου, παρόλο που χαλάρωσε λίγο στο τέλος, είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και έφτασε σε μία δικαιότατη επικράτηση.  Τρίτη ήττα σε τέσσερα ματς για τους Supertonics που βέβαια είχαν και αρκετές απουσίες. Ο πρόεδρος Πολύζος πρέπει να σφίξει λίγο τα λουριά. Οι οπαδοί διαμαρτύρονται και φωνάζουν.

Οι ομάδες μπήκαν εξαιρετικά στο παιχνίδι. Ούτε σε all star game τέτοια σκορ (αλλά και... τέτοιες άμυνες). Ισορροπημένα τα πράγματα σε γενικές γραμμές με κανέναν εκ των δύο να μη ξεφεύγει. Βεϊσάκης και Καμινάρης  ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο δεκάλεπτο (10 πόντοι έκαστος), έχοντας βέβαια και άξιους συμπαραστάτες. Χάρη σε ένα μικρό σερί 5-0 στο τέλος της περιόδου, οι All Star Survivors κατάφεραν να προηγηθούν με 29-24. 

Οι "επιζήσαντες" διατήρησαν το ίδιο τέμπο και στη συνέχεια. Ανεβάζοντας αισθητά ρυθμό, έτρεξαν ένα επιμέρους 14-5 που τους έδωσε ένα σημαντικό προβάδισμα (43-29). Η ζώνη των Supertonics δεν φάνηκε να λειτουργεί ιδιαίτερα καθώς οι αντίπαλοι τους έβρισκαν τον δρόμο προς το καλάθι τόσο έξω από τη γραμμή των 6,75 όσο και μέσα στη ρακέτα (πολύ καλός ο Κρατημένος με 8 πόντους σε αυτό το διάστημα). Κάπως έτσι, το ημίχρονο τελείωσε με το σκορ στο 45-33. 

Μετά την ανάπαυλα οι Survivors εμφανίστηκαν σεληνιασμένοι. Και σκόραραν και έκλεβαν και έβγαιναν σε αιφνιδιασμούς και πάσαραν από κοντά και  πάσαραν από μακριά και  πάσαραν από μέση απόσταση και έτρεχαν ασταμάτητα και και και.... Η διαφορά εκτοξεύτηκε μέχρι και τους 27 (!) πόντους (64-37). Ο Βεϊσάκης ήταν το πρώτο βιολί με αρμονική συνοδεία τον Κρατημένο αλλά και γενικότερα όλους τους συμπαίκτες του που έκαναν πολλές και  ουσιαστικές δουλειές στο παρκέ. Οι Supertonics σαν να ξύπνησαν σε εκείνο το σημείο. Έχουμε ξαναεπισημάνει εν είδει πλάκα ότι  συχνά έχουν ορισμένα κενά διαστήματα που οφείλονται σε hangover. Μήπως τελικά αυτό όντως ισχύει; Πρόεδρε το νου σου! Σε κάθε περίπτωση, με τον Τσιολάκη να πραγματοποιεί εμφάνιση καριέρας, η απόσταση κάπως μειώθηκε στους 17 πόντους (66-49) για να κλείσει στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου στους 19 (68-49) χάρη σε καλάθι του πάντα (;) αξιόπιστου Κάρμα. 

Η υπόθεση νίκη έμοιαζε να έχει κριθεί. Όπως όμως αναφέραμε παραπάνω, οι All Star Survivors παρουσίασαν σημάδια χαλαρότητας. Πολύζος και Τσιολάκης  (7 και 6 πόντοι αντίστοιχα στην τέταρτη περίοδο) έκαναν ό,τι μπορούσαν, μειώνοντας τη διαφορά στους 9 πόντους 74-65, 1:30 λεπτό πριν τη λήξη. Οι γηπεδούχοι ωστόσο έπαιξαν έξυπνα. Πήγαν σε μεγάλες επιθέσεις για να ροκανίσουν τον χρόνο,  δεν απειλήθηκαν και διασφάλισαν το ροζ φύλλο επικρατώντας με τελικό σκορ 75-68. Έτσι, όχι απλά πήραν τη νίκη αλλά κάλυψαν και τη διαφορά του πρώτου αγώνα, σε έναν οριακό όμιλο που τα σενάρια των ισοβαθμιών δίνουν και παίρνουν.

Μvp: O Κωνσταντίνος Κρατημένος έμοιαζε ασταμάτητος μέσα στο ζωγραφιστό έχοντας 16 πόντους (2/3 β. , 7/9 δ.) ενώ παράλληλα μάζεψε 5 ριμπάουντ, μοίρασε 1 ασσίστ και πραγματοποίησε 3 κλεψίματα.

Παίκτης κλειδί: Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Βεϊσάκης με 19 πόντους (με 3 τρίποντα)

Για τους Supertonics κορυφαίο efficiency είχε ο Πολύζος (19) αλλά αξίζει και ένα honourable mention στον Καμινάρη που ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 21 πόντους, έχοντας γενικότερα πολύ καλή παρουσία.