Παίζοντας καλύτερα στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού οι Halligators επέστρεψαν στα ροζ φύλλα το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ όπου και στο πλαίσιο της 16ης στάσης του δεύτερου γκρουπ της North Division 2 φιλοξενήθηκαν από τους Αthenian Warriors.

Οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι στην εκκίνηση της κούρσας. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Κατσανάκη (7) και Λουβάρη (4), ωστόσο οι αντίπαλοι τους με σερί 9-0 και αρκετούς πρωταγωνιστές (Αθανασιάδης, Σιμόπουλος από 6, Μεταξάς 4, Σακελλαράκης 3) πήραν διψήφια διαφορά που κράτησαν ως το πέρας της πρώτης περιόδου (13-23).

Οι "Πολεμιστές" αντέδρασαν στη συνέχεια. Έσφιξαν την άμυνα τους και με επιμέρους 8-2 με τους Λούβαρη και Νανούση (από 4π) μείωσαν ως τον πόντο, με το ημίχρονο να κλείνει με 27-30.

Ο χαμηλός ρυθμός ήταν το χαρακτηριστικό μετά την ανάπαυλα. Αθανασιάδης και Κροντηρας πέτυχαν από 5 πόντους και έφεραν τους Αλιγάτορες σε αποστάσεις πέριξ των δέκα πόντων, και καθώς από την αντίπερα όχθη μόνο ο Λούβαρης (6) ήταν συνεπής στο σκοράρισμα, προηγήθηκαν με 36-47 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Στα τελευταία λεπτά οι Halligotors είχαν τον πρώτο λόγο. Αθανασιάδης με έξι και Σακελλαράκης με τέσσερις συντήρησαν τις διψήφιες αποστάσεις, ενώ προς το τέλος ο Παρδαλάκης με οκτώ πόντους μείωσε ως το τελικό 54-62 !

Mvp ήταν ο Κώστας Αθανασιάδης με 19 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Καλύτερος των Athenian Warriors ήταν ο Κομνηνός Λούβαρης μετρώντας 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Τίμος Σακελλαράκης έχοντας 10 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν πιο αποφασιστικοί και αποκτώντας διαφορά ασφαλείας στην τελική ευθεία εξασφάλισαν το ροζ φύλλο.