Για την 16η πράξη της West Division 2 οι Avengers συγκρούστηκαν το Σαββατόβραδο στο Sala Sport Club με τους Αναλώσιμους, με τους δεύτερους να επικρατούν χάρη στη δύναμη τους στο ζωγραφιστό.

Οι φιλοξενούμενοι εκκίνησαν εξαιρετικά με ένα 10-0 με τον Χρηστακάκο (10π) πρωταγωνιστή, όμως οι αντίπαλοι τους ανέκαμψαν χάρη στους Τζιρίτη και Χατζή (από 5π και ένα τρίποντο έκαστος) πλησιάζοντας σε 10-14 στο κλείσιμο του πρώτου δεκαλέπτου.

Στη δεύτερη περίοδο είχαμε ένα σκληρό μπρα ντε φερ. Οι "Εκδικητές" με τα τρίποντα των Τζιρίτη (5) και Χατζή (3) ισοφάρισαν , όμως τόσο ο Κοταράκος (4) όσο και το κρύο αίμα του Αντωνιάδη (5 σερί πόντοι στο τέλος) διαμόρφωσαν το 21-26 στο ημίχρονο.

Το ντέρμπυ κράτησε για λίγο ακόμα, όσο δηλαδή σκόραραν οι Βρεττός (4) και Τζιρίτης (3) για τους γηπεδούχους. Οι Αναλώσιμοι  ευτύχησαν ωστόσο να δουν τον Χρηστακάκο να κάνει τα δικά του , πετυχαίνοντας 13 σερί πόντους με τρία τρίποντα, κάτι που τους έδωσε διψήφια διαφορά (28-43) στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τελική ευθεία η παρέα του Νικολόπουλου έφτασε ως το +19 (Κοταράκος 6, Ντούγιας 4). Οι Avengers προσπάθησαν με τα μακρινά σουτ να επιστρέψουν (Βουράκης 8, Αντωνίου 5, Τζιρίτης 3) και μείωσαν την απόσταση αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν. Η κόρνα της λήξης βρήκε τους Αναλώσιμους με το ροζ φύλλο ανά χείρας με το τελικό 44-55 που τους κρατά στη δεύτερη θέση του ομίλου !

MVP ήταν ο Σωτήρης Χρηστακάκος. Είχε 23 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος. Καλύτερος για τους Avengers ήταν ο Αλέξανδρος Βουράκης με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Key player ήταν ο Παναγιώτης Κοταράκος που μέτρησε 16 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 μπλοκ.

Που κρίθηκε : Oι νικητές ήταν πιο αποτελεσματικοί στο δεύτερο μισό παρουσιάζοντας αγωνιστική ισορροπία.