Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 2ου Division (1ο group), οι Basketball Freaks αναμετρήθηκαν με τον Anubis BC! Το παιχνίδι ήταν κλειστό με τον θεό της Αιγύπτου να έχει τα ηνία του αγώνα καθ’ όλη την διάρκεια του. 54-59 ήταν το τελικό σκορ με τους Freaks να μειώνουν στην 4η περίοδο!

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες έπαιξαν σκληρό μπάσκετ. Οι μεν βασίστηκαν στον Ευαγγέλου και οι δε στον Μιχαλόπουλο. 12-13 ήταν το επιμέρους σκορ με τον Anubis να παίρνει τα ηνία του αγώνα. Για τους γηπεδούχους 5 πόντους έβαλε ο Ευαγγέλου και 3 ο Πολίτσος. 6 είχε ο Μιχαλόπουλος για τον Anubis.

Η διαφορά έφτασε τους 4 πόντους στην 2η περίοδο. Το παιχνίδι συνέχισε να είναι σκληρό. Είδαμε ωραίες φάσεις αλλά και πολύ ανταγωνιστικό μπάσκετ γενικότερα. 14-17 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους Freaks 9 πέτυχε ο ασταμάτητος Ευαγγέλου. Τον χαβά του με 7 πόντους συνέχισε για τους φιλοξενούμενους ο Μιχαλόπουλος. Ακολούθησε με 5 πόντους ο Λυμπερόπουλος.

Ο Anubis BC πάτησε το γκάζι στην 3η περίοδο. Έκλεισε τους χώρους αμυντικά και περιόρισε όσο μπόρεσε τον απίστευτο Ευαγγέλου. Επιθετικά βρήκε εύκολα καλάθια και έφτασε με τον τρόπο αυτό στο +14. Οι Freaks δεν κατάφεραν να συσπειρωθούν αμυντικά και έμειναν πίσω στο σκορ. Μόνο ο Ευαγγέλου ήταν θετικός με 8 ακόμα πόντους για τους γεμάτους ελλείψεις Basketball Freaks! 6 είχε ο Λυμπερόπουλος και από 3 Λιώνης και Τσακνάκης για τους προπορευόμενους.

Με την απόσταση μεταξύ των 2 ομάδων στους 14 πόντους υπέρ του Anubis BC, οι φιλοξενούμενοι είχαν το πλεονέκτημα στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο. Η διαφορά παρέμεινε υψηλή για το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου με τους Freaks να μειώνουν στο τέλος του αγώνα. 54-59 ήταν το τελικό σκορ με το δεκάλεπτο να λήγει 18-9! Για τους νικητές 4 πόντους έβαλε ο Μιχαλόπουλος και 3 ο Κασβίκης Θ. Για τους ηττημένους 14 πόντους πέτυχε ο Ευαγγέλου!

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Μιχαλόπουλος με 19 πόντους, 12 ριμπάουντ (10-2), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 3 μπλοκ και 1 λάθος σε 25 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χ. Ευαγγέλου με 35 πόντους, 17 ριμπάουντ (6-11) και 1 λάθος σε 39 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ε. Λυμπερόπουλος με 13 πόντους, 9 ριμπάουντ (6-3), 1 ασίστ και 4 λάθη σε 24 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 3ο δεκάλεπτο, όπου η διαφορά ξέφυγε στους 14 πόντους!