Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της East Division 2 οι Cobra Kai φιλοξένησαν τους Los Tromos το Σάββατο στο Γ.Μελισσηνός και με εμφάνιση καρμπόν του πρώτου γύρου πήραν με άνεση το ροζ φύλλο.

Οι γηπεδούχοι μετά το αρχικό 8-10 (Αργυρούδης 8π και δύο τρίποντα για τους αντιπάλους τους) πήραν φόρα. Με σερί 11-0 και τους Ταγκούλη (10) και Μπάζιο (6) να ελέγχουν την κυκλοφορία στο ζωγραφιστό προηγήθηκαν με 19-10 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη συνέχεια η Cobra Kai "τρόμαξε" τους Los Tromos ! Με νέο 9-0 απομακρύνθηκε με διψήφια διαφορά χάρη στα τρίποντα των Μπάζιου (11) και Δημητριάδη (8) και παρά τις απαντήσεις του Αργυρούδη (6π) , επίσης από τα 6.75, ουσιαστικά καθάρισε τη μπουγάδα από το ημίχρον (46-24).

Δεν άλλαξαν πολλά στη συνέχεια. Οι Cobra με νέο 10-2 με τους Μπάζιο (7) και Ταγκούλη (4) διεύρυνε την απόσταση. Οι Los Tromos σκόραραν με τους Νταντινάκη, Γιαννόπουλο (από 4) και Νικολακόπουλο (3), με τον δέικτη του σκορ να είναι στο 63-35 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τις ομάδες να παίζουν απελευθερωμένα. Οι Los Tromos βρήκαν περισσότερο χώρο δράσης, με τους Αργυρούδη (8) και Κυπραίο (4), ενώ από την άλλη πλευρά ο Δημητριάδης ήταν ασταμάτητος με ακόμα 12 πόντους διαμορφώνοντας το ευρύ τελικό 82-54.

Mvp αναδείχθηκε με double figures ο Παναγιώτης Μπάζιος. Είχε 24 πόντους , 13 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο κι ένα λάθος. Κοντά του σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ήταν ο Δήμος Δημητριάδης έχοντας 20 πόντους, 9 ριμπαούντ, καθώς και 4 ασιστ, 4 κλεψίματα και 1 λάθος.

Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν με double double ο Βάϊος Κυπραίος καταγράφοντας 12 πόντους , 17 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Eξαρχής οι νικητές πήραν το προβάδισμα και παίζοντας με αυτοματισμούς βγήκαν στο ανοιχτό γήπεδο και δεν ξανακοίταξαν πίσω.