Στο πλαίσιο της 16ης στάσης της East Division 2 οι Glory Road φιλοξένησαν το απόγευμα της Κυριακής στην Καισαριανή τους Τσακορούκουνες και μετά από μια αναμέτρηση με καλό ρυθμό και όμορφες φάσεις επιβλήθηκαν επί των αντιπάλων τους ανεβάζοντας την απόδοση τους στα τελευταία λεπτά.

Με καταιγιστικό ρυθμό ξεκίνησαν αμφότερα τα συγκροτήματα το παιχνίδι, συμβαδίζοντας στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι είδαν τον Ι. Σεϊμένη να σημειώνει 11 πόντους, όμως στην άλλη πλευρά είχαν περισσότερους πρωταγωνιστές. Τόσο ο Κοντογιάννης (8), όσο και οι Κουλέντης (6) και Χρονόπουλος (5) σκόραραν από μακριά και έδωσαν το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 21-24 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο. Οι Glory Road με το ντουέτο Ι. Σεϊμένη (10) και Μανωλιάδη (9) προσπέρασαν χάρη σε ένα σερί 9-0 και καθώς οι Τσακορούκουνες απειλούσαν μόνο με τον Κουλέντη (7) προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 43-39.

Μετά την ανάπαυλα οι Glory έδειξαν να ελέγχουν το τέμπο. Ο Μανωλιάδης (6) ήταν σταθερή παραγωγική πηγή για την επίθεση τους, ενώ η άμυνα τους λειτούργησε καλά. Δέχτηκε μόλις 9 πόντους (Κουλέντης 3) κι έτσι πήγαν στο +6 (54-48) στο τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο οι γηπεδούχοι άνοιξαν τα φτερά τους. Με ένα ξέσπασμα και σερί 12-0 με τον Ι. Σεϊμένη (9) να δείχνει ασταμάτητος, τα τρίποντα των Ακαρέπη και Σ. Χαμνταν αλλά και τον Μαστρογιάννη (4) καθάρισαν την υπόθεση νίκη φτάνοντας στο +19. Οι Τσακορούκουνες δεν μπόρεσαν να τους ακουλούθησουν, μείωσαν όμως με τους Κουλέντη (8), Λάμπρου (6) και Παπουτσή (3) ως το τελικό 79-70.

MVP με double double αναδείχθηκε ο Λυκούργος Μανωλιάδης. Είχε 19 πόντους, 16 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και ένα λάθος. Από τους ηττημένους ξεχώρισε με double figures ο Βαγγέλης Κουλέντης που μέτρησε 24 πόντους (7/12τρίποντα), 13 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και ένα μπλοκ.

Παίκτης κλειδί και πρώτος σκόρερ συνάμα ήταν ο Ι. Σεϊμένης με 32 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν καλύτεροι στην τελική ευθεία όταν και πήραν μεγάλη διαφορά !