Στην κορυφή του πρώτου γκρουπ της North Division 2 βρίσκονται οι Bandicoots μετά τη 16η αγωνιστική (με συγκάτοικους τους Ionians) καθώς την Κυρικαή επικράτησαν ως φιλοξενούμενοι των Last Dancers παίρνοντας με άνεση τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.

Αρχικά οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Σ. Λυντέρης με τέσσερις πόντους και τα τρίποντα των Κλαυδιανού και Κωσταρά έδωσαν σκορ για τους γηπεδούχους, με τους αντιπάλους να μοιράζουν το σκοράρισμα σε περισσότερους παίκτες, για το ισόπαλο 10-10 των πρώτων δέκα λεπτών.

Το δεύτερο δεκάλεπτο είχε δύο πρόσωπα. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι με σερί 8-0 και τους Τσουκαλά (6) και Ζαρκαδάκη (4) ξέφυγαν προσωρινά όμως, καθώς οι "Χορευτές" απάντησαν με το δικό τους 10-0 και τους Κωσταρά (3), Ξυνό, Σ. Λυντέρη και Κλαυδιανό (από 2π), με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στην απόλυτη ισορροπία (22-22).

Η κατάσταση άλλαξε στην επανάληψη. Οι Bandicoots έπαιξαν καθηλωτική άμυνα, δέχτηκαν μόλις τέσσερις πόντους και μπροστά με σερί 10-0 με τους Παλατζίδη, Αντωνίου (από 4π) και το τρίποντο του Τσουκαλά πήραν διψήφια απόσταση (26-38) στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στα τελευταία δέκα λεπτά ο μόνος που πάλευε από τους Last Dancers ήταν ο Σ. Λυντέρης (7π). Με νέο 6-0 οι Bandicoots πήγαν στο +20 και χάρη στους Ζαρκαδάκη (8), Αντωνίου (4) και Παπαδόπουλο (30 έφτασαν με άνεση στην τελική επικράτηση με 34-57 !

MVP αναδείχθηκε με double double ο Ισίδωρος Τσουκαλάς. Είχε 11 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 3 κλεψίματα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Στέργιος Λυντέρης με 14 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 1 λάθος. 

Παίκτης κλειδί αλλά και πρώτος σκόρερ ήταν ο Θοδωρής Ζαρκαδάκης με 19 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο πολύ καλό δεύτερο μέρος των νικητών.