Για τη 16η στάση της West Division 2 οι Old Dogs φιλοξένησαν το Σάββατο στο Sala Sport Club τους Mad Frogs με τους δεύτερους να παίρνουν τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου εκμεταλλευόμενοι τη δύναμη τους στο ζωγραφιστό.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά με 6-0 (Ν. Μιχαϊλίδης 4) ωστόσο οι αντίπαλοι τους ανέκαμψαν γρήγορα. Απάντησαν με σερί 8-0 με τον Καραντζούνη (4)και το τρίποντο του Κατσαρού και προηγήθηκαν με 6-14 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη συνέχεια απέκτησαν διψήφια διαφορά με επιμέρους 2-8 με τους δραστήριους Γιαννόπουλο (6) και Φράγκο (3) . Η άμυνα τους ήταν άκρως αποτελεσματική καθώς δέχτηκε μόλις 8 πόντους (Ν. Μιχαϊλίδης 4, Μουστάκας 3) για να πάμε στο ημίχρονο με double score (14-28). 

Δεν άλλαξαν πολλά μετά τη διακοπή. Τα "Βατράχια" έλεγχαν απόλυτα το ρυθμό και με τους Brkic (8), Γιαννόπουλο (4) και ένα ακόμα τρίποντο του Καραντζούνη διεύρυναν την απόσταση , καθώς οι Old dogs απειλούσαν μόνο με τον Μουστάκα (6π). σκορ τρίτης περιόδου 29-46.

Παρότι τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα οι ομάδες αποζήτησαν τις συνεργασίες και το όμορφο μπάσκετ. Για τους Old Dogs σκόραραν οι Γκέος (4), Ι. Μιχαϊλίδης, Λυκουρας, Μουστάκας και Ν. Μιχαϊλίδης (από 3), ενώ οι Mad Frogs με τους Σαϊνη, Γιαννόπουλο (από 6π) , Φράγκο (5) και Καραντζούνη μεγάλωσαν τη διαφορά ως το τελικό 41-66 !

MVP αναδείχθηκε ο Κώστας Γιαννόπουλος με 19 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Νίκος Μιχαϊλίδης έχοντας 10 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν ο all around Παναγιώτης Φράγκος. Είχε 8 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 κλέψιμο.

Που κρίθηκε : Μετά τα πρώτα λεπτά οι νικητές πίεσαν στην άμυνα, πήραν διαφορά και δεν απειλήθηκαν .