Οι People Café λύγισαν στην παράταση τους Itah Jazz με 60-56 (50-50κ.α.), σε αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική του North Group 2 της Division 2. 

Ο αγώνας είχε συγκλονιστική εξέλιξη, με τους τυπικά γηπεδούχους να παίρνουν τελικά τη νίκη παρά τις απουσίες και να ανεβαίνουν στο 10-6. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη τους. Από την άλλη, οι αξιόμαχοι Jazz παρατάχθηκαν με πεντάδα, αλλά έδωσαν μια τρομερή μάχη κι έχασαν μοναδική ευκαιρία για να πανηγυρίσουν της τρίτη τους νίκη. Πλέον έχουν ρεκόρ 2-14. 

Οι People Café δεν είχαν τους δύο πρώτους σκόρερ τους (βλ. Μυλωνάς, Μαρούλης) κι όπως είναι φυσιολογικό αυτός τους επηρέασε, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να το εκμεταλλεύονται, διατηρώντας στη μεγαλύτερη διάρκεια το προβάδισμα. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και μοιραία το φινάλε είχε δραματική εξέλιξη. 

Ο Δεληγιάννης έκανε το 49-48, 31 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε κι ο Γκορέζης με μία βολή έφερε τους People Café κοντά στη νίκη (50-48). Ο Σπανός, όμως, κέρδισε το φάουλ 6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και με 2/2 βολές έστειλε το ματς στην παράταση (50-50), καθώς ο Δεληγιάννης αστόχησε σε τρίποντο στην εκπνοή. Αυτό που δεν κατάφερε στη λήξη της κανονικής διάρκειας, το έκανε στην παράταση ο «Βεζένκοφ» των People Café, καθώς με «μεγάλο» σουτ έξω από τα 6μ75 έκανε το 60-55, 48’’ πριν το τέλος, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του. 

Player of the Game: Ο Χρήστος Γκορέζης ήταν ο πρωτοστάτης των επιθετικών προσπαθειών των People Café. Ήταν ο πρώτος σκόρερ με 17 πόντους, ενώ έκανε νταμπλ νταμπλ, καθώς είχε και 13 ριμπάουντ, ενώ πρόσθεσε 3 κλεψίματα και μια ασίστ.  

Παίκτης «κλειδί» ο Σωτήρης Δεληγιάννης. Ο «Βεζέκοφ» των People Café, όπως τον αποκάλεσε το… αφεντικό της ομάδας (βλ. Καρτσιμαδάκης) έβαλε το «μεγάλο» σουτ στην παράταση, για το 60-55, ενώ είχε σημειώσει κι ένα άλλο κρίσιμο καλάθι στην κανονική διάρκεια για το 49-48. Συνολικά είχε 10 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ  

Που κρίθηκε: Στα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι People Café, οι οποίοι σε ένα κακό βράδυ για εκείνους βρέθηκαν να χάνουν στη μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά στο τέλος βρήκαν τα μεγάλα σουτ για να πάρουν τη νίκη.