Mε σχεδόν ίδιο τρόπο όπως και στον πρώτο γύρο οι μόλις έξι Sons of Kallipoli έκαναν το νταμπλ απέναντι στους Cool Dynamic στο πλαίσιο της 16ης στάσης της South Division 2 το βράδυ της Κυριακής στο νέο κλειστό του Κορυδαλλού κατακτώντας το ροζ φύλλο μετά από τρεις αγώνες, φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο στις εννέα νίκες στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Το πρώτο δεκάλεπτο πρέπει να το σβήσουν από τη μνήμη τους και οι δύο ομάδες. Αστοχία, αργός ρυθμός και πενιχρό σκοράρισμα ήταν τα χαρακτηριστικά του, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν με το τρίποντο του  Σούλα και τα καλάθια των Α. Ναρεκιάν και Πρόκο, ενώ οι αντίπαλοι τους βρήκαν στόχο μόνο από τη γραμμή της φιλανθρωπίας, για το 7-3 ττων πρώτων δέκα λεπτών.

Στη συνέχεια ανέβασαν αμφότερες στροφές. Οι φιλοξενούμενοι με τα mid range του Γρηγορόπουλου (4) και το τρίποντο του Λάζου ισορρόπησαν, αλλά ο Σούλα με έξι πόντους κι ένα ακόμα τρίποντο κράτησε την ελάχιστη δυνατή διαφορά (17-16) στο ημίχρονο για τους Καλλιπολίτες.

Ολική αλλαγή σκηνικού είχαμε μετά την ανάπαυλα. Οι Sons έτρεχαν σε κάθε δυνατή ευκαιρία με τον Σούλα (7π) ενώ ο Α. Ναρεκιάν  (5) με το μακρινό σουτ , μαζί με τους Πρόκο και Γιαννουλάτο (από 3π) διεύρυναν την απόσταση σε διψήφια τιμή. Σεφεριάδης με 4 και Πατρικαρέας με 3 ήταν οι πιο δραστήριοι της παρέας του Παυλάκου, με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει με 37-25 !

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι Cool αποφάσισαν να γίνουν πιο Dynamic. Ο αρχηγός Πατρικαρέας σάλπισε την αντεπίθεση με 7 πόντους, με τους Ράπτη (6) και Μαυράκη (5) να προσπαθούν να κάνουν το come back. Φάση με φάση πλησίασαν ως τους τρεις (4-43, όμως οι Sons of Kallipoli με τον ψυχωμένο Σούλα (ακόμα έξι πόντοι) χρειάστηκαν και την αγωνιστική παρουσία του κόουτς Τ. Ναρεκιάν (καθώς είχε αποβληθεί με πέντε φάουλ ο "Τελχο") για να σφραγίσουν το ροζ φύλλο , με το τελικό 49-45 !

Μvp αναδείχθηκε ο Λαουρέν Σούλα. Είχε 22 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3ασσιτ, 5 κλεψίματα και 2 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double double o Ιάκωβος Ράπτης. Είχε 10 πόντους, 13 ριμπάουν, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 2 λάθη.

Ο παίκτης που έδωσε έξτρα ώθηση και ξεκλείδωσε το παιχνίδι ήταν ο Αναστάσης Ναρεκιάν. Είχε 9 πόντους, 19 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 5 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι λίγοι αριθμητικά νικητές είχαν περισσότερη ενέργεια και φρέσκα πόδια, παλεύοντας κάθε φάση σα να είναι η τελευταία του αγώνα !