Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 2ου Division (2ο group) οι Tesseract αναμετρήθηκαν με τον Μορφέα. Το παιχνίδι ήταν μονόπλευρο με τους Tesseract να "καθαρίζουν" το ματς από το 1ο δεκάλεπτο. Ο Μορφέας κατάφερα να ρίξει την διαφορά σε λογικότερα πλαίσια στο τέλος του αγώνα, με το τελικό σκορ να είναι 60-49!


Το τέλειο δεκάλεπτο πραγματοποίησαν οι Tesseract στο 1ο δεκάλεπτο. Παίζοντας απίστευτό και οριακό μπάσκετ κατάφεραν να ξεφύγουν από πολύ νωρίς στο σκορ. Πέτυχαν 24 πόντους με 7 τρίποντα, δέχθηκαν 1 καλάθι και "καθάρισαν" τον αγώνα. 24-2 ήταν το επιμέρους σκορ. Ο Λιουδάκης πέτυχε το μοναδικό καλάθι του Μορφέα. 3 τρίποντα πέτυχε ο Γεωργακόπουλος και 2 ο Βουδούρης για τους Tesseract!


Ισορροπημένο ήταν το 2ο δεκάλεπτο. Με την διαφορά σε τόσο μεγάλο ύψος οι Tesseract χαλάρωσαν. Ο Μορφέας πέρασε στην αντεπίθεση και προσπάθησε να ρίξει την διαφορά σε πιο "ανθρώπινα" πλαίσια. 11-14 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 1ος σκόρερ ήταν ο Βασιλικάρης με 1 τρίποντο, ενώ συνολικά σκόραραν 5 παίχτες! 8 πόντους έβαλε ο Ρήγας και 4 ο Λιουδάκης για τον θεό των ονείρων.


Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και το 3ο δεκάλεπτο. Ο Μορφέας κέρδισε και αυτή την περίοδο και έριξε την διαφορά στους 18 πόντους. 10-13 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους Tesseract Αγιοβλασίτης και Κάκκας πέτυχαν από 3 πόντους έκαστος. Σειρά στο σκοράρισμα για τον Μορφέα πήρε ο Αντύπας με 6 πόντους. 4 έβαλε ο Ρήγας.


Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν και η 4η περίοδος. Οι 2 ομάδες έτρεξαν στο παρκέ και ευχαρστίθηκαν το παιχνίδι. 15-20 ήταν το επιμέρους σκορ με τον Μορφέα να ρίχνει την διαφορά στους 11 πόντους. 60-49 ήταν το τελικό σκορ με τους Tesseract να έχουν να θυμούνται το 1ο δεκάλεπτο! Για τους νικητές 2 τρίποντα πέτυχε ο Γεωργακόπουλος και 1 ο Διαθεσόπουλος. 7 πόντους έβαλε ο Αντύπας και 5 ο Λιουδάκης για τους ηττημένους!


Mvp του αγώνα ήταν ο Μ. Γεωργακόπουλος με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ (4-2), 4 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 22 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κ. Ρήγας με 15 πόντους, 7 ριμπάουντ (7-0), 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 31 λεπτά συμμετοχής!


Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ι. Αγιοβλασίτης με 9 πόντους και 15 ριμπάουντ (9-6) σε 23 λεπτά αγώνα!


Το παιχνίδι κρίθηκε στο εξωπραγματικό 1ο δεκάλεπτο που πραγματοποίησαν οι Tesseract!